Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o gimbusach na yt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,co sądzicie o gimbusach którzy nagrywają na yt.

Robią to ch*jowo,ale nadal kręca bo chcą być popularni,pewnie naczytali się o partnerach na yt i chcą trzepać grubą kase z nagrywania majnkrafta itd.

Przykład :

http://www.youtube.com/user/Kamil256n/videos?view=0&flow=grid

Zobaczcie te filmiki let's play majnkraft :f

Jakie jest wasze zdanie na temat podany w temacie?

Ja z góry minusuje takich osobników,bo widać,że brakuje im obeznania a w dodatku robią z siebie pośmiewisko.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Uczcie się języków to będziecie się mogli wynieść z polskiego YT. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony :)

Za granicą żadne shoguny nie wymyślają mafii, gimbusów nie ma aż tyle i trudniej na nich trafić i nawet komentarze są na lepszym poziomie (póki żaden polaczek nie "przejmie" filmu...).

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Hahahaha uśmiałem się z tych jego filmików .
Co to ma być ? Dziecko wzięło się za kręcenie mc, nawet nie mając o tym bladego pojęcia .
Nagrywa jakieś "gówno" za przeproszeniem i myśli, że będą mu robić pokłony i klaskać, bo "super" film na YT wstawił .
Boże, Boże, Bożenko .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Nom,większość 'dzieci' zaczyna nagrywać aby zdobyć popularność.Myślą,że zdobędą jakimś cudem partnerstwo to odrazu będą zbijać kokosy...

Polecam zminusować takich,żeby nie tworzyli więcej takich ''wynalazków''

Opublikowano

Moim zdaniem na takie coś trzeba tak zrobić żeby wrzucić film , trzeba zapłacić np 1 zł , z konta bankowego .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Popatrzcie na przykład jaki podałem w temacie.

Myślałem,że aby nagrywać i kręcić te let's play'e to trzeba się znać na danym temacie.

A ten typek to w ogóle nie łączy ze światem,nie potrafi angielskiego nawet ;f

Skrytykowałem go pod jednym filmikiem z minecrafta to dał bloka i usunął komentarz.Lajki pod jego filmikami to pewnie jego multi acc albo koledzy z podworka.

Opublikowano

UP@

Nie uwierze dopóki nie zobaczę ss'a ;f

Zdecydowanie za dużo majnkrafta na polskim yt..

Gdzie nie wejdzie sam minecraft , połowa yt jest tym zawalona , jak można w takie dno grać ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

widzą ile subów mają bremu, multi czy mandzio i te 8-12 latki chcą być sławni i bogaci :) nagrywałem na yt swojego czasu 720p po mutacji dobra jakość audio i video nie nudziłem ale sobie odpusciłem. Niektórzy są bardzo dobzi tylk brakuje promocji i mają po 1k widzów a poziom wyższy niż u jednego youtubera 200k widzów+

Przykład

http://www.youtube.com/user/AmatorzyPL

Opublikowano

Dzieci jak widzą że jacyś sławni YouTuberzy kręcą Minecraft i maja po 400 tys. to myślą że kręcąc go też będą mieli tyle. A to błąd. Ludzie którzy już oglądają jakieś kanały o danej tematyce już nie szukają podobnych ponieważ wolą oglądać te sprawdzone. Aż smutno się robi jak się patrzy na takie dzieci co z siebie robią błazna.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Moze na mc , sie probuja wybic ? Taki Skkf , wybił sie z MC i zbija ponad 5,5k z yt.

Polski YT jest naprawde zjebany.

Jest duzo bardzo dobrych osob , ktore nagrywaja i maja 1k widzow..

Opublikowano

No i co z tego że robi to chujowo (chociaż sam lepiej bym nie zrobił)

Zrób lepsze to pogadamy. Wiadomo każdy kiedyś zaczyna, i ma okazję poznać opinię innych osób, co poprawić etc.

Ale zawsze znajdą się hejterzy którzy będą mieli problem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Nie żadne gimbusy tylko osoby które próbują zarobić na gry i to jest normalne skoro w polsce zarabia sie mniej niż w innych krajach to yt jest jedną z kilku innych form zarobku w internecie ;)

xxxxxxx

Opublikowano

Dając linki do tych filmów jednocześnie reklamujesz ich, więc zawsze mają o trochę więcej tych wyświetleń. ;p

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Odpowiedzi dzieci ulicy (czyt. tych gimbusów)

Nie bendziesz m i muwic co mam robic i mam 14 lat jak bys chcial wiedziec a tunczyk 12

;_; I pomyśleć,że to będzie przyszłość narodu.

ogar ty jestes dzieco wolny kraj co mu rozkazujesz hejterze piepszony zazdroscisz mu że ma filmy a ty nie nobie

Dając linki do tych filmów jednocześnie reklamujesz ich, więc zawsze mają o trochę więcej tych wyświetleń.

No tak,dla normalnych ludzi 2 czy 3 wyświetlenia więcej nie robią różnicy,ale dla dzieci chorych jak te z tych filmików to sprawa życia i śmierci.

Opublikowano

No i co z tego że robi to chujowo (chociaż sam lepiej bym nie zrobił)

Zrób lepsze to pogadamy. Wiadomo każdy kiedyś zaczyna, i ma okazję poznać opinię innych osób, co poprawić etc.

Ale zawsze znajdą się hejterzy którzy będą mieli problem.

Pierdolenie...

Jak sam nie potrafi ocenić czy to co wypuszcza jest dobre to niech się nie dziwi. Coś jest chujowe to nie zmieni tego fakt "sam bym tego lepiej nie zrobił". Albo się potrafi, albo nie i mocno ssie.

Opublikowano

Odpowiedzi dzieci ulicy (czyt. tych gimbusów)

;_; I pomyśleć,że to będzie przyszłość narodu.

No tak,dla normalnych ludzi 2 czy 3 wyświetlenia więcej nie robią różnicy,ale dla dzieci chorych jak te z tych filmików to sprawa życia i śmierci.

Hahhaha jebłem XDD .

Pierdolenie...

Jak sam nie potrafi ocenić czy to co wypuszcza jest dobre to niech się nie dziwi. Coś jest chujowe to nie zmieni tego fakt "sam bym tego lepiej nie zrobił". Albo się potrafi, albo nie i mocno ssie.

No właśnie. Jak coś jest chujowe, to takie jest. Nikt tu nie pisze ,że umie lepiej więc, nie wiem po co wciskacie słowa których, nie wymawiamy :D

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...