Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przenoszenie serwera na inny hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A więc tak, na moim serwerze zaczęły występować lagi i ogólnie przez większą mapę serwer muli, więc

postanowiłem go przenieść na inny hosting mianowicie z ownserver na mineserver.eu - taniej i podobno

lepiej. Tylko, że teraz gdy chcę pobrać pliki i przesłać na inny hosting na 1119 plików mam 1000 nieudanych tranferów, co robić?;x

Opublikowano

widocznie masz jakis zasywiały plugin to jest jakas jedna opcja a przenosząc z owneserwer na mineserver nic ci nie da to jest jeden huj... według mnie musisz zastosować po prostu rożne czynność takie jak wyłaczenie zwięrząt zmniejszenie ilosci spawnowanych sie mobów na 10 kratkach no i usunąc nie potrzebne pluginy dla graczy znajdz plugin na restarty i ustaw co 3 h po to zeby dane sie przeczysciły i zapisały

Opublikowano

Zrób skan

Relognij sie jeżeli masz FileZilla i odnowa

Programy FTP:

-WinSCP

-FileZilla

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

moja odp może nie jest pomocna le jak przenosiesz to szybko puki jest znizrzka 50% zamów serv i przedłuż go bo to się opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...