Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graf

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Radeon o wiele potężniejszy od ego GTX'a. Bierz go bo różnica nie jest mała.

graphic.png

Opublikowano

Oczywiście że pierwszy, GTX 650/660 to kastraty za wysoką cenę.

Zależy jeszcze jaki zasilacz (czy uciągnie) oraz jaki procesor, ale z tych kart graficznych pierwsza o niebo lepsza.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@up karta do internetu? Nie jesteś w ogóle obeznany w temacie: nie wypowiadaj się. Bo Karty z serii GT xxx są kartami do obejrzenia filmu lub przejrzenia neta.

graphic.png

Opublikowano

kanisz500 najpierw udowodnij,że znasz się dokładnie na komputerach wiesz o nich wszystko a dopiero później radź ludziom.Teraz ty wszystkim źle radzisz :)

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

To jest GPU za 4k -.-

Porównaj radeon za 1000zł i gf za 1000zł

Zobaczysz roznice, powinnes warna dostac za takie pierdoły

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A może ty najpierw porównaj ich jakością i naprawde stwierć która jest lepsza

StwierCam że radeon jest lepszy ;p

Opublikowano

kanisz wypchaj się do cholery jasnej fanboyu GeForce'a. Jak się nie znasz TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ! Nie rób speców(no może nie mnie) w chu*a. Autorze tematu, jak wcześniej pisałem weź Radeona.

graphic.png

Opublikowano

kanisz500, wyjdź stąd bo same głupoty piszesz.

Radeon 7850 - 750zł

GTX 660 - 950zł

Wydajność - radeon lekko lepszy.

A teraz proszę mi się tu nie spierać bo kanisz500 to nowy użytkownik (co prawda nie zwalnia go to z cwaniakowania!).

Tak więc z tych dwóch kart lepszy będzie radek 6870.

Autor - mam zamknąć?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...