Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szybkość strzelania

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwiększyć szybkość szczelności ? Wyszkolić załogę czy kupić jakieś moduły ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/901687-kv1-s-jakie-dziao/ Tutaj znajdziesz odpowiedź. Przeczytaj dwa ostatnie posty , mój i post kolegi nade mną.

Opublikowano

Szczelność możesz zwiększyć np. poxiliną poxilina.jpg ale czasami trzeba dospawać jakąś łate do działa, to zależy od poziomu rozszczelnienia. Ostatecznie zgłoś się do specjalisty albo wymień nieszczelne działo. Pozdrawiam!

Opublikowano

1. Zaloga na 100%

2. Towarzysze broni u calej zalogi

3. Dosylacz

4. Wentylacja

dosyłacz i wentylacja czyli ? bo nie wiem co to

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Odsyłacze i wentylacja to moduły instalowane w wozach. Instaluje je w garażu płacąc odpowiednią sumę. Panel z modułami znajduje się na lewo od panelu z pociskami.

Opublikowano

załoga na 100%, dosyłacz (-15 zczy tam 10% czasu przeładowania), wentyl;acja (+5% umiej załogi), w niektórych czołgach lepsza wieża daje także lepszą szybkostrzelność

Opublikowano

Możesz jeszcze szkolić perk na załodze o nazwie Brother in Arms / Towarzysz broni. Daje on ok. 5% do wszystkiego (taka klimatyzacja). Niestety, perk działa jedynie gdy jest na wszystkich załogantach i dopiero po ukończeniu 100% !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...