Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZGŁOSZENIE

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak zgłoszę danego użytkownika to do kogo idzie skarga to moderatora działu w którym tą skargę złożyłem ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Przeważnie raport jest wysyłany do Global Moderatorów. Ale także moderatorzy, danego działu mogą nadać mu %

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Przeważnie raport jest wysyłany do Global Moderatorów. Ale także moderatorzy, danego działu mogą nadać mu %

Ale oni otrzumują ten raport ? , bo jak ja dam zgłoszenie na moderatora to przecież on siebie nie ukara

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Ale oni otrzumują ten raport ? , bo jak ja dam zgłoszenie na moderatora to przecież on siebie nie ukara

W profilu jest "Zgłoś Użytkownika" Zgłaszasz go i podajesz powód. Wtedy Global Moderator rozpatrzy daną sprawę. Ale np. jeżeli KidModerator źle się zachowuje możesz napisać do Globala, w sprawie jego zachowania. Nie martw się, jeżeli wysłałbyś raport, na pewno został by On rozpatrzony ;)

A jeśli chodzi o to , że napisze coś moderator głupie, nie kulturalnego etc., co dzieje się rzadko, bo przeważnie dają jakiś tam przykład, to po prostu dajesz przycisk "zgłoś" :)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Czy jak zgłoszę danego użytkownika to do kogo idzie skarga to moderatora działu w którym tą skargę złożyłem ?

Jeżeli zgłosisz post danego użytkownika to leci do to moderatora działu, bądź global moderatora.

Jeżeli zgłaszasz samego użytkownika to global +

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...