Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca sie zaczynać na Ravii?. Oraz kilka innych

Psycholss0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy opłaca się zaczynać na Ravii od Nowa?.
Ile tam gra ogólnie osób?
Ciężko wbić np stal +9 bez ładowania w is?
W ile wbił bym 90 bez is?
Ile stoi ku aura?

Dziękuje :)

Opublikowano

Opłaca nie opłaca, to jest serwer na dłuższą mete a nie z serii " 2 dni i topka" Trzeba się pomęczyć by coś osiągnąc... czasowo ci tego nie da się wymierzyć co w ile zrobisz itd bo to zależy od twoich umiejetnosci gry. Ja osobiscie sam gram na ravi, tzn gram... czasem wbije polatac po m2 i troszke podropic poexpic i gra sie dość sympatycznie. Ja ci polecam ten serwer, wbijesz to zobaczysz jak jest :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Aura 10kk Czy ciężko wbić stal? No powiedzmy że są szanse jak na PL 90 wbijesz w max 5k minut bo tam z hematycznych szkatułek dropią zmianki dodania itp itd

Gra tam średnio 1000-1500 osób

Ogólnie Polecam

ctoi.png

Opublikowano

Aura 10kk Czy ciężko wbić stal? No powiedzmy że są szanse jak na PL 90 wbijesz w max 5k minut bo tam z hematycznych szkatułek dropią zmianki dodania itp itd

Gra tam średnio 1000-1500 osób

Ogólnie Polecam

W czwartek chyba nawet 2,4k było.

Polecam serwer, zdecydowanie najlepszy hard na te czasy.

Największym problemem jest to, że żeby naprawdę coś zarobić/wexpić trzeba mieć albo farta, albo wielki zapał, albo grać o 3:00 nad ranem.

Aura 7-8kk.

3 zmianki - 1,3kk szt ( jak chcesz kupić) 1,5kk szt ( jak chcesz sprzedać)

3 dodania - nawet 2,1kk ( jak chcesz kupić) 3kk ( jak chcesz sprzedać)

egzo - 2,5kk

rada - 3kk

Ekhem.

Opublikowano

Ravia to jak ktoś już powiedział najlepszy priv na swe czasy..Jednak cięzko się tam gra z jednego powodu jak chcesz poexpić czy podropić to musisz o 2/3/4 nad ranem wbić :/

bo takto wszystko zajęte. Bossa się wgl nie da ubić ale to jest - dużej ilości graczy... W m1 full botów GM'owie mają co robić :D Ale łatwo się dorobić w 4h wydropisz 200zmianek i 1 po 1kk to masz 200kk na luzie :). Na wyższych lv chodzisz na smoki i dropisz tęczowe kamienie to wbija skil od g czy tam m do p. Chodzi po 400kk to wiesz :). Pozdro

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Takie pytanie , lepiej zacząć na Ravi czy na Balmorce ? k

Jak dla mnie Ravia. Balmora to wiesz, głupie ku i wgl. Bez allegro ciężko by było tam ogarnąć.

Opublikowano

Bardzo się opłaca tam zaczynać aura najdroższe Ku niestety aż 8kk. Żeby wbić stal na +9 musisz mieć stalowe nerwy na szczęście są tam lustra(działają jak magiczne metale) możesz mieć szczęście przy ulepszaniu :)

90 bez is to zależy ile byś poświęcał czasu na grę.

Opublikowano

Szczerze?. To wam powiem, że rawia bardziej jest dopracowana niż balmora... Na balmorze wgl 0 banów, a na ravi admini często wchodzą ^^.

Opublikowano

Myślę, że też bym się skusił, żeby tam wejść. Ale powiedzcie mi, jeżeli wiecie, kiedy będzie strona włączona.. Muszę chyba konto założyć.... To że is jest najważniejszy, to wiem już z nie jednego serwera... ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Serwer spoko tylko jeśli się zalogujesz i pójdziesz zarabiać to się odechce, pierwsze kroki to drop hematów w m1 mozolne potem metki / runy konne (medale) zarobek średni zaczyna się w lesie / red a najlepszy wyżyna. Sam się kuszę non stop aby zagrać mam WP 50 eq jest ale ten zarobek -.-. Ale zachęcam do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...