Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Promocja skinów

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Dziś już Wielkanoc i myślałem że z tego powodu riot da promocje na jakieś świąteczne skórki typu Battle Bunny Riven itp. A tu taki chuj, nawet na święta nie mogą kurwa promocji zrobić.

Wie ktoś czy będzie skin riven w jakiejś najbliższej promocji..?

Opublikowano

Kurde, a myślałem że kupie teemo bunny :c

Na Reddicie pisali że była ukryta wyprzedaż, Riot się pospieszył i następujące skórki były dostępne:

• Battlebunny riven
  • Cottontail Teemo
  • Valkirye Leona

Szybko promocja ta została zdjęta, więc pozostaje nadzieja :P

Opublikowano

No wygląda na to że nie, a miałem sobie skin do Riven kupić ;/. Riotowi sie dupska nie chce ruszyć i odpalić nam kilka skinów po przecenie i dac boosta na IP'ki, bo po co lepiej żebyśmy full kasę ładowali.

Opublikowano

Co racja to raca, w/w skiny były dostępne 1 dzień, bodajże w piątek.

Szkoda, że nie ma nic w związku ze świętami, nawet żadnego konkursu. Nie wiem co się z nimi dzieje..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Co racja to raca, w/w skiny były dostępne 1 dzień, bodajże w piątek.

Szkoda, że nie ma nic w związku ze świętami, nawet żadnego konkursu. Nie wiem co się z nimi dzieje..

1 dzień ?

O 12 godzinie już usunęli ja miałem kupować i nagle boom cena z 487 RP na 975RP

btw. nie wiem co z tym Riotem zawsze coś było na święta a teraz nic żadnego info nawet

Opublikowano

W piątek patrze, że Riven (nie skin, tylko champ) był -50%, poleciałem po Pay Safe Carda (gdyż chciałem ją bardzo kupić), wracam, a tu ,,Taki Chuj`` i nie ma już jej w wyprzedaży. Zamiast niej kupiłem Vi i jestem jeszcze bardziej zadowolony.

y526IOx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...