Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozłączenie gry

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna mam taki problem, że gdy gram sobie w TF2 oczywiście online to są takie momenty kiedy tak jakby rozłącza mnie na 2 sekundy. Wtedy postać stoi czasami ją cofa, a ja dostaje baty od wroga. Proszę o pomoc

Mam tak podobnie w Docie

iuub.png

Opublikowano

FUUUU @UP Gdyby tak byłoby to on-stop by mu się coś cięło

Polecam sprawdzić czy kabel jest w odpowiednim miesjcu, gdyż czasami moze ktoś po nim przejśc / co kolwiek z kablem zrobić (dotknąć)

76561198018588473.png
Opublikowano

Komunikatory nie żrą neta cały czas. Możliwe, że czasami jest jakiś moment, w którym po prostu przesadzają i ma laga.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

adi chyba ma po części rację. Myślę, że to wina adaptera bo jakiś czas temu przerzuciłem się na taki sprzęt, a wcześniej miałem kabel i wszystko było OK. Chyba muszę znów podłączyć kabel :)

iuub.png

Opublikowano

Nie mówię, że to musi być komunikator. Podałem go jako przykład. Może mieć jakiś program, który co jakiś czas zaczyna żreć pełno pakietów :) Ale wina może być równie dobrze kabla.

0eab14ddf550.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lagi lub słaby internet.

Gratuluje...

30uaf01.jpg

(Jeżeli mój post, jakoś przeszkadza, proszę go ukryć, albo usunąć, bez nadawania ostrzeżenia.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...