Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Baza danych strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

md5

Ale jest problem włamałem się do bazy strony poprzez sql injection bo była luka ale zamiast tabeli z strony były tabele z navicata z danymi "gmhost, gmlist, account i inne pierdoły" a tabeli ze strony nie było może cos przeoczyłem ale wątpię.

Niedługo zapowiedż serwera ExoriusMT2 !

Chcesz być nabierząco ? Lajknij: http://www.facebook.com/pages/Exoriusmt2/348738298577520

Opublikowano

Ale jest problem włamałem się do bazy strony poprzez sql injection bo była luka ale zamiast tabeli z strony były tabele z navicata z danymi "gmhost, gmlist, account i inne pierdoły" a tabeli ze strony nie było może cos przeoczyłem ale wątpię.

Nie wiem jak to jest w mt2, ale wydaje mi się, że serwer a strona mają dwie oddzielne SQL

Opublikowano

Zależy od CMS'a, ale przecież on używa danych z account > account ew. player > player, więc nie wiem co Ty chcesz ciekawego wyciągnąć.

Btw. jeśli to MT2CMS (ten szwabski) to w tabeli account > account masz bodajże kolumnę admin, 0/1.

@top: Pewnie md5+salt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...