Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC cz.3 i świąteczny bonus ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze jest.

Zamiast hejtowac to nagrajcie cos lepszego leszcze...

b2ed350786hejterzy.jpg

W tym temacie nie było ani jednego hejtu tylko same opinie - to 2 różne rzeczy.

Pozdrawiam, Sco.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pamiętajcie. Opinia, to jest tylko opinia.

Ja robię swoje i głęboko mam tych, którzy we mnie nie wierzą.

Edytowane przez SkrandeR

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Fajne zmiany ale z perspektywy byłego lidera MMT i znając zgranie tej grupy (mimo świetnych ludzi) to BARDZO ciężko będzie to doprowadzić do skutku, za dużo synchronizacji i niewiadomych.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Fajna muzyka :) Gratuluję zmian ;p

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nic nowego praktycznie prócz mmt, a nuta ssie ;) - Nie przepadam za polskim "rapem", ale to nie znaczy że się na tym nie znam.

Jak Maxiu i ...

Jedno pytanie czy czas usunięcia punktów to czas na zbicie ich czy czas w którym się usuną ? ;D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Arcymistrz
Opublikowano

Już widzę te super produkcje dot. LP Minecraft.

Nie mam nic do tej gry, ale musi ją kręcić ktoś ogarnięty, bo jakiś 12/13 latek sobie nie poradzi.

A najlepsze to, że oni będą musieli to wszystko oglądać XDDDDDDD

Opublikowano

ty powinieneś serio się leczyć.

Widzę kolega nie wyczuwa ironii bo jest zbyt niemądry. Pozdrawiam i poczytaj troszkę o tym. :-)

Świetna opcja z MMT! :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Świetna nuta SkrandeR :] .

Jestem fanem Rapu/HipHopu Polskiego / Angielskiego.

i podoba mi się :].

Cała prawda o forum :).

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Widzę kolega nie wyczuwa ironii bo jest zbyt niemądry. Pozdrawiam i poczytaj troszkę o tym. :-)

Świetna opcja z MMT! :)

to nie była.ironią tylkopokazanie swojego idiotyzmu.

Co do mmt to straszna lipa. Tyle razy poruszane w dziale, zawsze odrzucane a tu takie coś. Ja tam zastanawiam się nad rezygnacja bo os zawsze mieliśmy że niechcemy być jak drutsonowa czy inne wynalazki z yt.

....

Opublikowano (edytowane)

tumblr_m3ty002WY81qg38ico1_500.gif

Wydawało mi się, że ten projekt SkrandeR'a, który tworzył kilka tygodni, rozwali system i bałem się, że będę go musiał przepraszać, a tu takie coś...

PS. Regulamin ciekawy, nie powiem. ;-)

@Up nie dobrze mi się robi jak widzę dzieci spamujące debilnymi obrazkami. Odpowie ktoś na moje pytanie?

Ajj, ile masz lat, że mnie nazywasz dzieciakiem?
Edytowane przez daronian
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...