Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Czy warto zagrać w SMITE ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie gram w League of Legends . Gra moba. SMITE zainteresował mnie podobieństwem tylko że z innej perspektywy. Jeżeli moglibyście poświęcić chwilę to podajcie + i - tej gry.

DZIĘKUJĘ !

Opublikowano

+, napewno komunikacja lepsza niz w lolu poprzez komendy .
dynamika przez to ze gra jest 3d a nie to co w lolu 2d strategia :3

- mało bogoów ale to się zmieni .

Ktoś inny napewno poda więcej ja tylko tyle . :P

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Na pewno ogromnym plusem jest trzecie perspektywa, jest to zupełnie coś nowego w typu MOBA. No i sama tematyka jest ciekawa, gdyż bogów jest mnóstwo i będą dodawani. Z drugiej strony minusem jest ich liczba oraz cena. Jak na razie jest ich stosunkowo mało, a cena jednego wynosi 5500, gdzie za lvl dostajemy 500 a za first wina 100. Kiedyś jeszcze niektórzy bogowie byli za bodajże 2750, a wcześniej jeszcze taniej. Moim zdaniem jest o wiele słabsza optymalizacja niż w LoLu, niestety. Mimo wszystko uważam, że o wiele przyjemniej gra się w Smite niż LoLa. Musisz sam sprawdzić :)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

No więc tak Smite zaciekawił mnie perespektywa z 3os. za co jest duzy plus bo jest coś czego nigdzie nie ma w grach MOBA , grafika nie zachwyca tak jak i skille ale da się wykorzystywać graczy którzy nie oglądają sie na boki łatwo zaskoczyć wroga , LoL jes grą 2d bardziej strategiczną i cięższa ale jesli szukasz gry na wyższym poziomie graczy polecam HoN'a sam gram i jest na prawde cięzszy poziom graczy, graficznie zadna gra nie jest lepsze od HoN'a postaci ponad 100+. Smte to całkiem inna gra MOBA moim zdanie jest bardzo prostą gra a towery niszczy się w dosłownie chwile gra trwa od ok.20min do 40 nie grałem nigdy dłużej :D ale to są tylko moje perespektywy i jak ja widze te gry

@Edit

Polecam zobaczyć Heroes Of Newerth a mam aktualnie 10 poziom a z tego co wiem to od 30 da się grać rankedy dla tego pomęcze się jeszcze na novice niestety :/

Zbieram +

Opublikowano

No więc tak Smite zaciekawił mnie perespektywa z 3os. za co jest duzy plus bo jest coś czego nigdzie nie ma w grach MOBA , grafika nie zachwyca tak jak i skille ale da się wykorzystywać graczy którzy nie oglądają sie na boki łatwo zaskoczyć wroga , LoL jes grą 2d bardziej strategiczną i cięższa ale jesli szukasz gry na wyższym poziomie graczy polecam HoN'a sam gram i jest na prawde cięzszy poziom graczy, graficznie zadna gra nie jest lepsze od HoN'a postaci ponad 100+. Smte to całkiem inna gra MOBA moim zdanie jest bardzo prostą gra a towery niszczy się w dosłownie chwile gra trwa od ok.20min do 40 nie grałem nigdy dłużej :D ale to są tylko moje perespektywy i jak ja widze te gry

20 minut to ja gram areny, niektóre coqnuesty grałem nawet 1,5h minut gra na bardzo wysokim poziomie . Jeżeli grasz na novice gdzie statystyki ogólne wynoszą 40 na 0 killow to sie nie dziwie ze 20minut grasz^^ Przeciętny ranked trwa 45 minut .

Taki przykładowy z moich recent trwający 62 minuty https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=10386363

jakiś inny trwający 65 minut . https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=10163955

najdłuższy jaki grałem to 1h 43 minuty. to już naprawdę wielki poziom na jakimś turnieju z całym swoim teamem :D

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

20 minut to ja gram areny, niektóre coqnuesty grałem nawet 1,5h minut gra na bardzo wysokim poziomie . Jeżeli grasz na novice gdzie statystyki ogólne wynoszą 40 na 0 killow to sie nie dziwie ze 20minut grasz^^ Przeciętny ranked trwa 45 minut .

Taki przykładowy z moich recent trwający 62 minuty https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=10386363

jakiś inny trwający 65 minut . https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?match=10163955

najdłuższy jaki grałem to 1h 43 minuty. to już naprawdę wielki poziom na jakimś turnieju z całym swoim teamem :D

A moze caly dzien graliscie? jezeli mecz trwal 1h i 43minuty to nie zaduzy poziom

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS : ktoś napisałze lol jest 2d - nie on jest 3d typie .

W Smite czegoś brakuje ... ja grałem ale na dłuższą metę jest lipny

Opublikowano

nie grałem w smite ale w lola tak. I jak obejrzałem filmik z smite to aż chcialo mi się w to grac. Przypomina lol ale jest lepszy :) mam nadzieje że u mnie wejdzie

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...