Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kolorowe prefixy od BR3ND

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam paczkę od br3nda i każda ranga na swoj kolor prefixu. Jednak gdy np skopiuje całą range gracz w permissions i dodam nową zmieniając nazwę na WARN zmieniając default na false i prefix z '&7' na '&5' ranga jest na biało a zmienia jedynie kolor nicku gracza ;c pomocy.

Opublikowano

Mi tam chodzi normalnie . Wgraj od nowa, może gdzieś spacji brakuje lub jest o 1 za dużo . Polecam notepad++. On pokaże ci na czerwono co jest źle :)
Liczę na Lajk .

Opublikowano

Nie masz za co dostać like ponieważ wszystko działa jak należy tylko nie wyświetla koloru ... Twój post jest tutaj zbędny gdyż nic nie wniósł do postu ... Gdyby coś bylo na czerwono to by mi wgl permissions nie czytało i serwer nie chodził :) nie piszesz do dzieciaka ktory nie wie co to jest plugin -,-

@edit

@up nabijamy posty ?? :)

Opublikowano

nie . wejdź w moj post . moze ty wiesz co to za plugin . szukam takiego na tabliczki :) z gory dzieki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...