Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] [FreeBuild] KMMC

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ ref. Jeśli chcielibyście zobaczyć jakieś specjalne pluginy na serwerze, to zapraszam do dyskusji, gdyż jestem w trakcie dodawania i konfiguracji pluginów. W nocy jeszcze z kilkoma osobami będziemy sprawdzać bugi i je eliminować i mamy nadzieję na start jutro o 12:00.

Opublikowano

Edit:// już beta testy praktycznie zakończone! Niestety, ale start prawdopodobnie przesuniemy w okolice godziny 17:00. Niestety, ale dużo więcej czasu, niz planowałem zajęło mi dopracowanie pluginów. (już 99% ogarnięte!) Zostało dopracować kit-y, ilość home-ów dla vipów itd. No i jeszcze ważna sprawa - trzeba ustawić tabliczki do sprzedaży działek, aby przy każdej nie trzeba było wołać admina. Z powodu buga w pluginie, który umożliwiał czasem kupowanie działek dla vip-ów przez zwykłych graczy postanowiłem, że vip-owskie działki będą przydzielane ręcznie od razu po zakupie vipa. Poza tym musimy jeszcze dokończyć prace nad przyciskami teleportującymi - nie wszystkie miejsca są dodane. Nałożymy również nowy cuboid na miasto - miejscami dwa cuboidy kolidują ze sobą, co może na dłuższą metę powodować bugi. Będzie jeden wielki cuboid. Planujemy dodanie parkourów z nagrodami, lecz to dopiero po starcie. Jeśli znajdą się chętne osoby na zbudowanie labiryntów, to można spodziewać się, że również w nich można będzie zdobyć nagrody ;) Dodany zostanie również spleef, oraz żadziej spotykany "wyścig" ;) Hmm...Myślę, że to na tyle chciałem napisać. Jutro do wieczora na 100% startujemy! Ale najbardziej realna godzina, to 15-17 ;) Będziemy starali się otworzyć jak najszybciej, ale jednak będziemy pracować na WL aż do pełnego dopracowania pluginów, gdyż wolimy nie otwierać serwera w ogóle, niż wypuścić "chałę" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...