Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Chcesz być lepszym graczem w LoLu ? Wejdź ! : How to be a pro ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chciałbym przedstawić wam mój ,, poradnik ,, jak stać się lepszym w lidze legend . Więc zacznijmy od ogółu do szczegółu.

Sądzę że niektórzy mogą zaczynać przygodę z tą grą , więc początkujący powinniście :

1.Oglądać popularne streamy (np. na twitch.tv) 2.Ustalić swoją ulubioną pozycję 3.Dbać o lasthity , czyli te małe miniony ^^ (lasthit - gdy dobijamy końcówkę hp miniona dostajemy daną ilość golda - ,, Pamiętajcie im więcej minionów ubitych tym lepszy itemy tym łatwiej zgładzić przeciwnika ,, . 4.Nauczyć się podstawowych skrótów 5.Jeżeli wiesz że zostajesz w tej grze na dłużej radzę zmienić język na angielski ( jeżeli grasz na regionie eu nordic & east ) ----------- TO CHYBA NA TYLE DLA POCZĄTKUJĄCYCH

Dla graczy bardziej zapoznanych (30 lv i podstawy ) :

1.Zapoznajcie się z tym dla początkujących 2.Jeżeli chcecie osiągnąć wysoką dywizję i mocnego skilla to grajcie rankedy duo ze znajomymi (niestety ja sam próbuję osiągnąć to i w małym stopniu to się udaje) 3.Chyba nie muszę przypominać że najważniejszy jest język angielski,skróty,farma i porozumienie z drużyną (lepiej nie kłócić się ze swoim sojusznikiem ponieważ to prowadzi to porażki) 4.Jeżeli macie grupę znajomych którzy są na waszym poziomie

Na koniec coś o mnie : jestem w IV dywizji srebra lecz sądzę że posiadam dosyć dobrą wiedzę jak się dalej rozwijać , LoL to nie całe moje życie a oceny nie są najgorsze (nigdy nie miałem zagrożenia) , lubię sport .

Jeżeli spodobał wam się mój poradnik zalajkujcie mnie i skomentujcie co sądzicie o tym , nad czym popracować czy coś w tym stylu.Dziękuję za poświęcenie czasu !

Opublikowano

Trochę dziwnie, że ktoś z IV Silver mówi jak być pro , a poradnik słaby, używaj enterów co pkt. Tak na prawdę to nie poradnik How to be a pro ? ale Pierwszy raz w Lolu

Opublikowano

Super poradnik, wątek dotyczący twoich zainteresowań (sport) i to, że nigdy nie miałeś zagrożenia dużo mówią, przede wszyskim widać, że bardzo się postarałeś, starannie dobrane informacje, prosto ze świata leagueoflegends, oglądanie streamów to bardzo dobra rzecz, oglądam streamy po kilka godzin dziennie, co prawda jestem w brązie IV, ale wydaje mi się, że gram na poziomie złota III, streamy naprawdę dużo dają.

To o lasthitach bardzo przydatne, nie wiedziałem, że tak się robi

Super poradnik 9/10 bo nie ma obrazków ;/

PS. podaj nick z lola bo widze, że solo grasz a pewnie przyda ci się jakiś pros do duo :)

Opublikowano

jeżeli sam nie jesteś "pro" to nie ucz innych jak nim zostać

przestań hejtować co ?

widać, że się starał... pewnie sam siedzisz na bronzie V noobie

Opublikowano

jeżeli sam nie jesteś "pro" to nie ucz innych jak nim zostać

Po prostu ja sądzę że jestem dobrym graczem ale siedzę w srebrze przez głąbów . Zaczyna się od tego np. : I go mid or i troll i zaczyna się kłótnia i tak dalej . Jeżeli cię poradnik nie interesuje to żegnam. Chociaż poświęciłem czas na napisanie tego w skrócie , ale lepiej wejść i zhejcić . Chociaż ktoś początkujący się czegoś dowie ...

Opublikowano

Witam. Otóż chciałbym przedstawić wam mój ,, poradnik ,, jak stać się lepszym w lidze legend . Więc zacznijmy od ogółu do szczegółu.

Sądzę że niektórzy mogą zaczynać przygodę z tą grą , więc początkujący powinniście :

1.Oglądać popularne streamy (np. na twitch.tv) 2.Ustalić swoją ulubioną pozycję 3.Dbać o lasthity , czyli te małe miniony ^^ (lasthit - gdy dobijamy końcówkę hp miniona dostajemy daną ilość golda - ,, Pamiętajcie im więcej minionów ubitych tym lepszy itemy tym łatwiej zgładzić przeciwnika ,, . 4.Nauczyć się podstawowych skrótów 5.Jeżeli wiesz że zostajesz w tej grze na dłużej radzę zmienić język na angielski ( jeżeli grasz na regionie eu nordic & east ) ----------- TO CHYBA NA TYLE DLA POCZĄTKUJĄCYCH

Dla graczy bardziej zapoznanych (30 lv i podstawy ) :

1.Zapoznajcie się z tym dla początkujących 2.Jeżeli chcecie osiągnąć wysoką dywizję i mocnego skilla to grajcie rankedy duo ze znajomymi (niestety ja sam próbuję osiągnąć to i w małym stopniu to się udaje) 3.Chyba nie muszę przypominać że najważniejszy jest język angielski,skróty,farma i porozumienie z drużyną (lepiej nie kłócić się ze swoim sojusznikiem ponieważ to prowadzi to porażki) 4.Jeżeli macie grupę znajomych którzy są na waszym poziomie

Na koniec coś o mnie : jestem w IV dywizji srebra lecz sądzę że posiadam dosyć dobrą wiedzę jak się dalej rozwijać , LoL to nie całe moje życie a oceny nie są najgorsze (nigdy nie miałem zagrożenia) , lubię sport .

Jeżeli spodobał wam się mój poradnik zalajkujcie mnie i skomentujcie co sądzicie o tym , nad czym popracować czy coś w tym stylu.Dziękuję za poświęcenie czasu !

A ja lubię placki chcesz się bliżej poznać ?

Opublikowano

Przenoszę do League of Legends, najwyraźniej ktoś się pomylił.

Opublikowano

Po prostu ja sądzę że jestem dobrym graczem ale siedzę w srebrze przez głąbów . Zaczyna się od tego np. : I go mid or i troll i zaczyna się kłótnia i tak dalej . Jeżeli cię poradnik nie interesuje to żegnam. Chociaż poświęciłem czas na napisanie tego w skrócie , ale lepiej wejść i zhejcić . Chociaż ktoś początkujący się czegoś dowie ...

siedzisz tam gdzie powinieneś, nie oszukuj się ;)

im więcej minionów zabitych tym łatwiej zabić przeciwnika?

spoko raczej kupić item i zyskiwać przewagę.

<>

Opublikowano

Serio?

Jeśli nie możesz wyjść przez głąbów tzn. że jesteś tam gdzie powienieneś.

Na dodatek nie da się tego porównać do poradnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...