Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fishbot nic nie łowi

khernik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: tiveria

Korzystam z tego fishbota: http://www.mpcforum.pl/topic/663624-dl-fishbot-w-pythonie-by-darealfreak-v13/

Mam wędkę +9, waiting delay ustawiony na 2,7s, tolerance na 0,5s...No i niestety, nic mi nie łowi. Puściłem fishbota na ~15 kont jednocześnie, na prawie 3h - ani jednej małży, co jest dosyć mało prawdopodobne.

Przed rozpoczęciem łowienia klikam na ikonkę małży w ten sposób, żeby na chacie wyświetliło się: "Małż wird beim Erhalt nicht mehr geoffnet".

Doszedłem do tego w taki sposób, bo jak klikałem dopóki nie pojawił się ten drugi napis - "Małż wird beim Erhalt geoffnet", to otwierało mi małże z ekwipunku po kliknięciu na start.

Co jest nie tak? Coś nie tak z czasami? Czy też może z konfiguracją?

Dzięki!

Opublikowano

jak łowi rybki to jest git może masz pecha (czasem mi się tak zdarzało że 6h 2hary i tylko 3 małże)

albo ci otwiera małzki i dlatego ich nie masz, zobacz czy masz jakieś kamienie w EQ.

a tak to nie wiem, korzystam z kamerafisza.

Weteran
Opublikowano

Bierzesz wędkę +1, fishbota od kamera, ten pierwszy czas dajesz na 2.85, drugi 4.5.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...