Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli możecie powiedzcie mi coś więcej o fizzie , jest teraz za darmo w rotacji grałem kilka razy jest świetny , ale te ulti .. tzn ulti jest PRO ale nie zaczęsto trafiam :( zazwyczaj jest tak że rybka pójdzie za blisko i nawet nie doleci do champa którego chccę np: dobić :)

Jakieś rady ? ciężko jest nauczyć się trafiać z rybki ? macie jakieś inne pomysły na champa ? i odrazu w tym temacie prosze podać builda na fizza ;d

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Fizz jest genialny !

Jest to mój ulubiony mider, opisałem go w innym temacie o championach, który stworzyłeś, więc nie będę pisał drugi raz tego samego http://www.mpcforum.pl/topic/902554-champ-do-1000rp/

jest on OP, ale nikt nim prawie nie gra, więc nie dostanie raczej nerfu.

Żeby trafić z ulta to raczej kwestia ustawienia przeciwnika jak i szczęścia, skill ma tu bardzo mało do rzeczy bo wystarczy tylko nacelować i rzucić go, ale jak już trafimy to przeciwnik dostaje slow+podrzucenie

Fizz jest świetny na rankedy, nie wierz w bujdy o tym, że Ryze kontruje Fizza, ja sam bardzo często na first picku biorę Fizza, przeciwnik bierze Ryze i dostaje w dupę :P

Jeszcze nie widziałem żeby go banowali więc mozna nim grać prawie zawsze

Jeśli chcesz jakieś więcej info czy coś to wal na PW albo w grze do ArronBADYL możemy pograć customy czy coś takiego (fizz to taki mój mały main ;d)

Opublikowano

Śmiało możesz go kupić, bo to jedna z ciekawszych postaci jeśli chodzi o siłę i fun z gry.

A co do ulta to żeby mieć jakieś 90% na trafienie robisz tak:

Wbijasz się na kolesia w+q gdy jesteś nafedowany to zabierasz mu 30-50%hp potem on ucieka i wtedy bardzo łatwo trafić z ulta.

Opublikowano

Tak opłaca się go kupić, jest mobilny, kontruje większość miderów, dużo bije, a trafianie z ulta przyjdzie z czasem.

Opublikowano

bardzo wam dziękuje za pomoc :) na 100% go kupie , mam tylko nadzieje że tak jak up@ napisał trafianie z ulti sie wyucze z czasem :)

P.S jezeli mozecie , dajcie mi builda do fizza :) z tego co ja wiem i tak też go buduje :

buty maga

doranek

zmowa licza

rabadon

rylai

zhonia

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...