Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack na Biologa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanko.

A mianowicie chodzi mi o to , że wszystkich napewno denerwuja misje u Biologa a mianowicie misja z KONARAMI.

Chodzi mi o to czy są takie ( hacki, bugi ) , żeby nie czekać tych 15min , tylko oddać odrazu wszystkie naraz lub jeden KONAR i po misji.

Opublikowano

Nie i wątpię ,że będzie i Bardzo dobrze każdy by chciał aby były hacki na wszystko ;pp co to za gra .. Najlepiej wejść na metin2.pl dostać 105 skille P al zdane pro eQ .. :)

sygna_player.gif

Opublikowano

Racja, ingerencja w bazę danych gry to poważne przestępstwo. Gameforge jako jedna z większych spółek gier internetowych, których posiada kilkanaście, zrobiła by niezłą aferę z udziałem policji.

To, że od czasu do czasu ktoś ma bota - trudno - ban, ale za wykroczenie, które by prawdopodobnie sporo namieszało we własności, w którą gra multum ludzi nie uszło by płazem i miałoby poważne, bardzo powazne konsekwencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...