Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę Pomóż Czy To Mi Pójdzie ?

Mizy1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wiem że może to nie ten dział ale to chyba mój 2 post na MPC i nie ogarniam tak spraw jak wy ale Komputery to chyba ten dział nawet jeśli nie proszę odpowiedzcie mi na moje pytanie ...

Od pewnego czasu interesuję się grą : Saints Row The Third - Nawet nie wiem czy dobrze napisałem ;P I chciał bym wiedzieć czy ta gra na Minimalnych pójdzie na moim kompie bez zacięcia oczywiście no jakieś zacięcia i przymulenia raz na 30 min mogą się zdarzyć raczej czy mogą się zdarzyć ... i jest co do tego 2 sprawa Saints Row 2 zacinało mi ale podobno dość dużo ludzi się na to skarżyło z komputerami tak powiem BESTIE ... więc nie jestem pewien jak dla mnie ta gra jest [znaczy 2 ] pod względem optymalizacji zrypana. Wiem że sam mógłbym sobie sprawdzić czy mi pójdzie [THE THIRD] ale chcę to oddać w ręce specjalistów Czyli Was !

MÓJ SPRZĘT [ŚREDNI jak dla mnie na te czasy]

System: Windows 7 Ulimate 32-Bit

Procesor: Intel® Celeron® CPU G440 @ 1.60 GHz,~1.6GHz

Hard Drive(HD): 500 GB

Pamięć Ram: 4 GB - 1 gb zabiera system to chyba wiemy

Nazwa Karty Graficznej: NVIDIA GeForce GT 440

Przyb.Całk.il.Pamięci: 2253 <-- To do karty troche mnie dziwi tu chodzi o to że karta ma 2 gb ?

DirectX 11

|chyba All Jak coś dopisac to mowcie ! DZIEKI I POZDRO |

|________________________________________________ |

Opublikowano

Wymagania minimalne:

• Windows XP
  • procesor 2GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo lub AMD Athlon X2)
  • 2 GB pamięci operacyjnej
  • karta graficzna 320MB RAM GPU NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD3800
  • 10 GB wolnego miejsca na dysku
  • Co-Op wymaga NVIDIA GeForce 8800 z 640MB RAM / ATI Radeon HD3800 z 1GB RAM
  • konto Steam

Wymagania zalecane:

• Microsoft Windows 7
  • procesor Intel Core i5 lub AMD Phenom™ II X4 lub 3.0+ Dual Core CPU
  • 4GB pamięci operacyjnej
  • karta graficzna 1GB RAM NVIDIA GeForce GTX 400 / ATI Radeon HD5000
sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Będzie ciężko bo ten celek jest chyba stary.Średni komp tak? Czyli mój to high end... Bo twoja karta to porażka. Ciężko będzie ale all na min i będzie spk.

graphic.png

Opublikowano

Będzie ciężko bo ten celek jest chyba stary.Średni komp tak? Czyli mój to high end... Bo twoja karta to porażka. Ciężko będzie ale all na min i będzie spk.

Nie wiem czy można to do tego porównywać ale np Far Cry 2 Mi na Full Detalach chodzi + jakieś jeszcze dodatki na hd mam trochę lepsza kartę od mojego kumpla a mu fc 3 chodzi na średnich wiec chyba powinno dobrze chodzić Niedługo będę miał nowego kompa gdzieś w listopadzie FarCry 3 musiał bym spróbować zainstalować to kupować tą gre czy nie bo naprawdę oglądać roja to jeszcze ok obejrzałem wszystko I CHCE SOBIE SAM W TO POGRAĆ ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...