Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod na globala, opóźnienie - mod pali skille

mudev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy da się jakoś ustawić jakieś opóźnienie przy używaniu KamerModa na PLu ? Gdyż chodzi o to że mod od razu jak tylko się skill załaduje, załącza go, przez co PALI skill silne ciało, i on się nie załącza..

Opublikowano

no niestety mam tak samo z aurą/silnym.

tak to po prostu zrobili że jak się załaduje to od razy go odpala i właśnie się palą te skile, trochę szkoda mogli by to jakoś poprawić.

do tego jeszcze przy "stop boting" jak sie zjawi GM to nie wyłącza potek i skilera więc nasz har stoi sobie potuje się i odpala skile xD (chociaż nie powiem ale to dziś mi uratowało dupe ta opcja "stop ...", co do potek to zawsze można powiedzieć że mamy odpalone auto potowanie ze skrzyni ucznia, ale ze skilami to już nie przejdzie ^^

Opublikowano

Nie da się tego ogarnąc bo jak bedziesz miał Szybkośc Zaklęcia w itemie to będzie w jakimś stopniu kolidowało ew. tak przerobić bota by wpisać w sekundach np 130s. do ponownego uruchomienia aury...

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Opublikowano

Jest jeszcze komenda /buff wtedy silna/aura się nie buguje, ale jest inny problem... Mianowicie po tym jak silne się kończy jest przestój 10-20s kiedy nie używa aury, to przeszkadza gdy ogarniamy spota z silnym a bez padamy jak szmaty lekko mówiąc, ale na małych poziomach to wystarczy ;) Oczywiście po upływie tego czasu silne się włącza i nie buguje.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...