Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samogona pytanie

TPikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie. Na początku zacząłem sobie oglądać horror no i koło laptopa stała Samogona . Po 20 minutach zwiększyła swoją objętość w butelce. Potem coraz więcej i więcej. Sama się napełnia (?) jak ? Stała sobie kiedy oglądałem i nagle napełniła się tak, że cały korek wypchnęło. Ps : Dodam, że została ona otwarta, potem przymknięta tym korkiem i zaczęła się stopniowo sama napełniać. Nie wiem jak, nie mogę tego logicznie wytłumaczyć. A więc moje pytanie brzmi : Czy Samogona może zwiększyć swoją objętość w butelce ? Nie to nie jest żaden troll , ani fake . Może Wy pomożecie mi choć trochę, bo nigdzie na necie nic takiego nie znalazłem, eloo .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Teoretycznie w wyższej temperaturze może ale zmiany nie były by raczej tak widoczne

@down jak może fermentowac? samogona to przedestylkowany zacier, destylacja zabija wszystkie drożdże......

Liczę na +

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...