Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze działo dla T-28

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest najlepsze działo dla T-28??? Kupiłem dopiero ten czołg i nie wiem co kupować :/ Pomóżcie ;)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

up a po cholerkę gąski... ten czołg utrzyma topowe działko, wieżę radio i silniki bez gąsek, wiem bo sam dzisiaj expilem do kv-1

Opublikowano

Gej, kurwa, ty się znasz tak, że ja pierdolę...
Gąski?
1. Zwiększa przyśpieszenie
2. Bardziej skrętny

Co do T-28 działa... 57 mm ZIS-4
To co powiedział marvelus

shoob.png

Opublikowano

Gejj, będziesz się kłucił z kimś kto ma 8k bitew??? Nie sądze. PS: gąski zmniejszajA opór terenu, zwiększają przyśpieszenie i ulepszają zwrotność, a ten czołg polega na swojej zwrotności... -,-

Opublikowano

No co jak co ale t-28 ma bardzo duży łuk skrętu a poza tym po co badać te gąski skoro wbicie 13k expa na kw to nie trwa wieki

Opublikowano

Widzę żę sami spece matko boska jak to czytam to się płakac chce. Czołg zawsze warto rozwinąc na max ba t28 to czołg bardzo dobry ba nawet zajebisty z działem 54mm muci jak nie wiem co. Ale to zależy kto co lubi jednemu się nie będzie dobrze grało a drugiemu bardzo dobrze. To twoja sprawa czym będziesz jeżdził i jak jeżdził nikt cię grać nie nauczy jak chcesz szybko to bez gąske. Ludzie jakie macie problemy.

Opublikowano

Widzę żę sami spece matko boska jak to czytam to się płakac chce. Czołg zawsze warto rozwinąc na max ba t28 to czołg bardzo dobry ba nawet zajebisty z działem 54mm muci jak nie wiem co. Ale to zależy kto co lubi jednemu się nie będzie dobrze grało a drugiemu bardzo dobrze. To twoja sprawa czym będziesz jeżdził i jak jeżdził nikt cię grać nie nauczy jak chcesz szybko to bez gąske. Ludzie jakie macie problemy.

1. 57 nie 54 mm

2. Spece? Zauważ, że tylko Gejj się przypierdala, ma, my mówimy prawidłowo, że opłaca się gąski

3. Gąski to tylko 1800 expa - mało, tym bardziej opłaca się odblokować

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...