Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak pobrać EliteWar?

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapewne z wielu was ma problem z pobraniem EliteWar że pobieranie zatrzymuje się np przy 60,70,80,mb otóż jest na to sposób!

1.Wchodzimy na stronę

http://www.hidemyass.com/

2.Klikamy IP:Port Proxies.

xxx

3.Zjeżdżamy trochę niżej i w zakładce Proxy Country zaznaczamy Germany i klikamy Update Results.

414_3.jpg

4.I wyszukujemy sobie Proxy najlepiej z portem 3128 lub 8080 i patrzcie też na paski ,,Zdrowia" jak jest zielone to proxy działają.

454_4.jpg

5.Wchodzimy na

http://elitewar.de 

i klikamy zakładkę download.

6.Wchodzimy w Panel Sterowania i klikamy opcje internetowe .

840_5.jpg

7.Naciskamy zakładkę Połączenia i klikamy Ustawienia sieci LAN.

705_6.jpg

8.Zaznaczamy okienko ptaszkiem ,,Użyj serwera Proxy dla sieci LAN" i wpisujemy IP oraz Port.

250_7.jpg

9.Gdy to zrobimy zastosuj i kliknij ok teraz możesz pobrać EliteWar po pobraniu usuń IP Oraz Port.

To wszystko! myślę że poradnik się przyda :)

Opublikowano

Poprawiłem tutka, dałem linki w code ;)

Tucik przydatny dla tych co mają problemy z pobraniem elitewar...

Jedynie co, możesz dać screeny w spoilerze jaki image ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No tak ale przez proxy bedzie sie wolno pobieralo. Lepszy sposob to pobrac jakis akcelerator pobierania. Wznawia polaczenie i w dodatku dzieli plik na kilka czesci co przyspiesza pobieranie. Like tylko za to ze jest to jakas alternatywa dla akceleratora.

Opublikowano

No tak ale przez proxy bedzie sie wolno pobieralo. Lepszy sposob to pobrac jakis akcelerator pobierania. Wznawia polaczenie i w dodatku dzieli plik na kilka czesci co przyspiesza pobieranie. Like tylko za to ze jest to jakas alternatywa dla akceleratora.

Przez Proxy wolno? chyba niektóre mi się pobierało z szybkością 950 kb/s czyli prawie maksymalnie

Opublikowano

Przez Proxy wolno? chyba niektóre mi się pobierało z szybkością 950 kb/s czyli prawie maksymalnie

Wiesz, może tobie. Zależy również od prędkości internetu, downloadu.

Niektórzy co mają 1mb będzie się wolno pobierało przez proxy a szybciej przez akceleratora. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ up , Jest offline * . Poza tym serv raz działa , raz nie , więc temat jest jak najbardziej przydatny . Kiedyś przecież się na nim grało . Ściagalo się dosyć szybko .

Ps. Nie wiem kto to edytował , ale fajna dupa w pkt. 2 . :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...