Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Moja strona i filmiki z yt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W szkole robię stronę internetową i mogę wybrać sobie dowolny temat. Przykładowo wezmę sobię Call of Duty Black Ops 2. Zrobię rozpiskę broni, serii punktów, dodatków itp. No i dobra i teraz mam np. broń MP7. I czy mogę np. taki filmik umieścić na swojej stronie, który pokazuje jak dobrze wybrać eq na dany tryb?

Filmik oczywiście nie jest mój.

Opublikowano

Nie będzie, zawsze nie musi się o tym dowiedzieć nauczyciel lub po prostu możesz podać źródło gdzieś tam małymi literkami, np:

Źródło: YouTube

Opublikowano

Cześć.

W szkole robię stronę internetową i mogę wybrać sobie dowolny temat. Przykładowo wezmę sobię Call of Duty Black Ops 2. Zrobię rozpiskę broni, serii punktów, dodatków itp. No i dobra i teraz mam np. broń MP7. I czy mogę np. taki filmik umieścić na swojej stronie, który pokazuje jak dobrze wybrać eq na dany tryb?

Filmik oczywiście nie jest mój.

Przecież w projekcie nie jest chyba zabronione wykorzystywanie materiałów z internetu? :) Jeżeli jesteś fair to podpiszesz, że filmik nie należy do Ciebie. To ma być tylko urozmaicenie strony, a sam film nie jest chyba w tym wszystkim najważniejszy? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...