Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]GMi dbają o CA? Miłe zaskoczenie z mojej strony

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś ku mojemu zdziwnieniu na Alphie (CH1 dla ciekawych) gadał sobie GM z normalnymi graczami ja tam czytałem trochę pogadałem próbowałem coś wyżulić (jak każdy) potem mówie a wale to gówno idę grać, znalazłem rooma brushwood no i super elite, tak pewnie elite abuser no i wbijam udało mi się być w bravo tak więc zabijaliśmy tamtych na respie (my BRAVO) w końcu do alpha wbił jakiś ze srebrną gwiazdką po czym wbił ultra killa i dostał kicka (no to było oczywiste) nie mineło 30sec i pojawił się GM na roomie (ja takie o kurwa, chyba sobie jaja robią xD), żądał wyjaśnień dlaczego wywalił tamtego gracza po czym tamten posrany nic nie odpisywał, ten napisał (GM) cya i koleś wyleciał - oczywiście banik za nadużywanie elite.

Jak myślicie to jednorazowa tego typu sytuacja czy będzie tak coraz częściej? :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze, że nexon zaczyna wreszcie coś robić z graczmi. Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem, ale fajnie by było gdyby tak zawsze robili. Ale też patrząc z 2 strony mogło być tak, że koleś dostał i kicka i napisał coś w stylu "omg fking abuser". GM wszedł do rooma chcąc to po prostu wyjaśnić zbanował kolesia.

@down WTF? ale chyba nazwy GM- coś tam nie da się zrobić...

I jeszcze bana mu dał hackiem może-.-

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To nie musial być GM teraz pelno hackerow ktorzy zamiast rangi maja ta ikonke co maja GMi ;]

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Borg siedzi zawsze w weekendy, ale z taki z niego fujara, że jak napiszesz do niego o coś, to Ci powie, że albo nie ma informacji albo nie może jej udzielić, jedynie co robi, to zamieszanie

Opublikowano

To nie musial być GM teraz pelno hackerow ktorzy zamiast rangi maja ta ikonke co maja GMi ;]

No kurwa rzeczywiście, hacker z złotym nickiem niewidoczny dla nikogo jest 8 vs 8 full on jest nie widoczny na TABIE i piszę w dodatku po tym jak mówi cya nawet nie pokazuje się że wyszedł jedynie widać jak kolega z złotą gwiazdką wychodzi i już się pewnie nie pojawia :P

Dziś było 3 (albo więcej) bo o 2 mówili w megafonach (że dzięki za gifty i fajną gre) a jeden wbił i banował tego kolesia

Moim zdaniem dobrze, że nexon zaczyna wreszcie coś robić z graczmi. Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem, ale fajnie by było gdyby tak zawsze robili. Ale też patrząc z 2 strony mogło być tak, że koleś dostał i kicka i napisał coś w stylu "omg fking abuser". GM wszedł do rooma chcąc to po prostu wyjaśnić zbanował kolesia.

@down WTF? ale chyba nazwy GM- coś tam nie da się zrobić...

I jeszcze bana mu dał hackiem może-.-

Koleś (GM) napisał że dostał raport o elita abuser ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja bym sie tak nie przyzwyczjał do częstych obecności adminow w grze, na pewno na codzien nie bedziesz ich spotykał tylko raz na jakis tam czas. Kiedyś też miałem taką sytuacje że GM wbił do rooma jak grałem QR, room nazywał sie MAJ +, a elit miał range CPT i na pytanie admina czy sam ma range MAJ to sie chyba posrał i wyszedł z rooma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...