Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 IP

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zastanawiam się nad kupnem postaci za 3150 IP . Narazie myślę nad LeBlanc'a , najbardziej lubię grać postaciami walczącymi na dystans (APC , ADC) . Dlatego mam prośbe o doradzenie mi jakiejs postaci lub opisanie mi Leblanci :D

sygnatura.png

Opublikowano

Hmmm grałeś tristaną ap??

+ świetne przeliczniki (1ap-1dmg a ulti chyba 1ap-1,4 dmg (nie wiem))

+ jak zabijesz wroga to W (skok) ci się odnawia

+ e działa jak ignite tylko ze ma znacznie większy dmg (zamiast ignie bierzesz heala albo coś innego)

+ super combo

-q nie przydatne

LeBlanc

+dajesz q i inny skill to zadaje dodatkowy dmg (jak q akali) i ucisza wroga

+w można użyć 2 razy ( 1 raz to zadajesz dmg itp a 2 to wracasz do poprzedniego miejsca)

+e spowalnia i po pewnym czasie unieruchamia wroga

+ulti :* idealne ulti do comba - naśladuje wybrany skill (najczęściej wybierane combo q+r+w+e i już leży ^^) oraz zadaje 10%,20% i 40% większy dmg

-jak nie zabije na combo musi wiać :D

Nidalee

+z q można bić nawet po 2-3 tys. dmg (im dalej leci dzida tym większy dmg zadaje ( idealne do sksucia barona )

+w pułapka która ujawnia wroga, zadaje dmg

+e to heal + atack speed (głównie na adc się używa tego skilla bo as mu się przyda a leczy po 500 nawet)

+ulti - zmiana w pume z nowymi skillami i bonusem do speeda

puma:

+q zadaje fajne dmg i im mniej ma hp tym więcej dmg (nawet do 300% czy coś takiego :D )

+w to skok (AoE)

+e to rozszarpanie pazurami (AoE)

Ja wybrałbym tristane ale jak chcesz za 3150 to LeBlanc

Liczę na like

Opublikowano

Hmmm grałeś tristaną ap??

+ świetne przeliczniki (1ap-1dmg a ulti chyba 1ap-1,4 dmg (nie wiem))

+ jak zabijesz wroga to W (skok) ci się odnawia

+ e działa jak ignite tylko ze ma znacznie większy dmg (zamiast ignie bierzesz heala albo coś innego)

+ super combo

-q nie przydatne

LeBlanc

+dajesz q i inny skill to zadaje dodatkowy dmg (jak q akali) i ucisza wroga

+w można użyć 2 razy ( 1 raz to zadajesz dmg itp a 2 to wracasz do poprzedniego miejsca)

+e spowalnia i po pewnym czasie unieruchamia wroga

+ulti :* idealne ulti do comba - naśladuje wybrany skill (najczęściej wybierane combo q+r+w+e i już leży ^^) oraz zadaje 10%,20% i 40% większy dmg

-jak nie zabije na combo musi wiać :D

Nidalee

+z q można bić nawet po 2-3 tys. dmg (im dalej leci dzida tym większy dmg zadaje ( idealne do sksucia barona )

+w pułapka która ujawnia wroga, zadaje dmg

+e to heal + atack speed (głównie na adc się używa tego skilla bo as mu się przyda a leczy po 500 nawet)

+ulti - zmiana w pume z nowymi skillami i bonusem do speeda

puma:

+q zadaje fajne dmg i im mniej ma hp tym więcej dmg (nawet do 300% czy coś takiego :D )

+w to skok (AoE)

+e to rozszarpanie pazurami (AoE)

Ja wybrałbym tristane ale jak chcesz za 3150 to LeBlanc

Liczę na like

Hahahhaha Q w trist nie przydatne a dobita że o biciu przy wieży bez otrzymywania obrażeń nie wspomne ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Hahahhaha Q w trist nie przydatne a dobita że o biciu przy wieży bez otrzymywania obrażeń nie wspomne ?

Q daje atack speeda a tristanie ap nie przyda się to..... O co ci chodzi z tym biciu przy wierzy bez otrzymywania obrażeń?

Opublikowano

Lux :

+ snear
+ slow
+ tarcza
+ fajne ulti
+ ulti cd 30sek
+ op burst

- manożerna

Opublikowano

LeBlanc:

+ 2 cc - silence i stun

+ świetny escape

+ składa większość postaci na combo (niektóre nawet na "pół" comba)

+ dobre ulti - wywołuje poprzedni skill, tyle, że silniejszy

+ dobry pasyw, jeśli wie się jak z niego korzystać

+ mało ludzi nią gra, co oznacza, że dużo osób nie wie, jak przeciwko niej grać

- na początku STRASZNIE manożerna

- słabnie w late

- jeśli kogoś nie zabijesz na raz to już nic nie zrobisz, trzeba czekać aż skille się odnowią

Polecam, jeden z moich mainów

Opublikowano

ja ci zaproponuje karme bo po nowym ubgadzie jest OP i to bardzo ale zeby nie było opis jw

q-dmg na 5(260 +60%AP) +slow 25% z ulti slow ziwksza sie do 50% dmg o 175 i po uderzeniu tworzy sie pole które po 1.5 s wybucha i zadaje z 400

w-dmg jw tyle ze z ulti regeneruje 25% swojego max HP wiec jak dla mnie nie żle

e-tarcza 240+50%AP ale nie to jest naleprze przyspiesza twoja szybkośc ruchu idealne zeby zwiac(60% na 5 lvl)

pasywaka jak atakujesz bohaterów skaraca szas cooldownu ulti skile 2 sek a zwykły atak 1 sek a i q ładuje sie 3 s jak złorzysz cokolwiek pod redukcje cooldown ;p

Opublikowano

Gragas, op champ na mida. Potrafi wyciągnąć olbrzymie obrażenia magiczne.

• system escape
  • aoe ult
  • duże dmg
  • dość wytrzymały
  • Łatwa farma
  • dodatkowe ad
  • regen many z w
  • Dobry damage z "Q"

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Napisze wszystkie champy (za 3150) które są dobre ale nie opisze bo.... to zajęłoby mnóstwo czasu :) Kolejność od najlepszego do najgorszego i nie tylko range

1. Akali i Kasssadin - the best for me :*

2. Lux, LeBlanc, Karthus, Gragas i Nidalee - bardzo, bardzo, bardzo dobre i przyjemne postacie :)

3. Karma, Anivia, Heimerdinger, Katarina - heimer może być nawet na 2 miejscu (solo penta :* ) (katarina nie przypadła do gustu, wystarczy ktoś ze stune, fearem itp a ulti pada i nic nie zrobi :( ) a inne champy są super ^^

To tak bardzo ogólnie i większość może się ze mną nie zgadzać ALE TO WEDŁUG MOJEGO GUSTU ! ! ! ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...