Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keye.pl fake?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to zaufana strona sam z niej wykupywałem. Ale zamiast czekać do 24h, tak jak u góry Pan podał to czekałem 3 dni. Ale doszło .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Kupowałem tam, po jakichś 2 godzinach dostałem kod, który nie działał. Napisałem do nich i od razu mi wymienili na nowy, Polecam.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kupowałem tam, żadnych problemów nie było,kod doszedł w pół godzinki ;] Polecam

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Sklep znakomity. Konsultanci też ogarnięci i potrafią wszystko przyśpieszyć. - Moja ostatnia transakcja trwała 5 minut i wszystko było idealnie.

Opublikowano

Jak widze co po niektorym wysylaja niedzialajace kody, no ale potem wymieniaja na nowe, sadze po tym, ze oni to jacys hackerzy i generuja sobie prawdziwe kody :D tak jak jeden gosciu ktorego znalem, ale on to zrobil do malo znanej gry ls12

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Są zwykłą firmą (bardzo dobrą) i poprostu przytrafiają się im pomyłki. Ogólnie po zapłaceniu przez internetowy bank (pieniądzę w ich banku) to wysyłają Ci kod z automatu więc można im zaufać. Ogólnie polecam.

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...