Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solowa postać?

Sparhawk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam takie pytanie

Jaka postac jest najlepsza do solowej gry bez pt i jaka do niej polecacie rase czy to moze nie ma znaczenia . Za przydatne odp . beda lajki .

74087101576427940179.png
Opublikowano

Ale ta gra nie jest na solo, ona jest nastawiona na party. Pierwszy dungeon czy jak się to zwie jest na 20lv, i nie musisz mieć znajomych, żeby dojść do grupy, wystarczy wyszukiwarka.

Ja ogólnie polecam lancera, mało osób nim gra, dlatego jest poszukiwany.

Opublikowano

Ale ta gra nie jest na solo, ona jest nastawiona na party. Pierwszy dungeon czy jak się to zwie jest na 20lv, i nie musisz mieć znajomych, żeby dojść do grupy, wystarczy wyszukiwarka.

Ja ogólnie polecam lancera, mało osób nim gra, dlatego jest poszukiwany.

Dużo w tym racji. W party najlepiej się gra. Ja mam sorca i wiem, że solo byłoby ciężko wszystko zrobić. Nie mówiąc już o dungach (instancjach) i BAMach, gdzie z założenia powinno się formować pt. W takim "codziennym", mało inwazyjnym bieganiu to każda klasa sobie poradzi (kwestia oczekiwanego dps, defa i ryzyka śmierci, umiejętności spieprzania przed mobami).

Co do najbardziej "poszukiwanych" klas - na pewno healerzy, bo zawsze ich brakuje :P Healer nigdy nie będzie miał problemu ze znalezieniem pt.

Pytałeś jeszcze o rasę. Rasa nie ma specjalnego znaczenia prócz walorami wizualnymi. Zauważyłam w sieci, że często ludzie polecają humany i amany. Rasowe skille aktywne mają mimo wszystko dość małe znaczenie ze względu na duży cooldown. (Jednak skill elfa przydaje mi się w niektórych kryzysowych sytuacjach, gdy pasek mp świeci pustkami na manożernym sorcu ;) )

#don't care

Opublikowano

Tej gry nigdy nie przejdziesz solo. Na 26 lvl masz questy na przejście dungeona, party 5 osób przechodzi taka jakby instancje jeśli coś ci to mówi. Jeśli tak bardzo chcesz solo przechodzić grę to polecam jakaś tankowata postać, najlepiej lancer. Mi się bardzo spodobał :)

Opublikowano

Ja mam slayera humana 42 dobilem bez wiekszych problemow ale dobrze miec jakiegos sorca w pt. To ulatwia i umila rozgrywke. Zawsze jest do kogo sie odezwac. Tylko z sorcem gralem wiec tylko o nim moge mowic ale mysle ze jak sa 2 ogarniete osoby w pt to klasa bez znaczenia. Poza tym wbicie lvla w tej grze to o dziwo nie jest glowny cel. Najwazniejsze to dorobic sie eq i chodzic na dungi oraz powalac bamy. To dlatego zabawa "zaczyna sie" dopiero na 60 lv.

Opublikowano

Ja mam slayera humana 42 dobilem bez wiekszych problemow ale dobrze miec jakiegos sorca w pt. To ulatwia i umila rozgrywke. Zawsze jest do kogo sie odezwac. Tylko z sorcem gralem wiec tylko o nim moge mowic ale mysle ze jak sa 2 ogarniete osoby w pt to klasa bez znaczenia.

Również często gram w duecie sorc + slayer i potwierdzam, że to przyjemna kombinacja :) Generalnie w 2 osoby już można wszystko (prócz instacji i bamów na low) zrobić całkiem sprawnie i bez większego ryzyka deada. Gorąco polecam pt.

#don't care

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...