Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] uruchomienie gry.

Korniszon123xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po kilku miesiącach przerwy postanowiłem wrócić do gry. Niestety po zalogowaniu się i próbie uruchomienia gry( multiplayer ) wyświetla się następujący błąd:

"Nie udało się uruchomić gry z współdzieloną zawartością. Uaktualnij następujące gry: Call of duty: Modern Warfare 2."

Dodam, że zwykłe MW2 jest usunięte, zainstalowany jest tylko MW2 multi. Chciałbym się upewnić czy to jest przyczyna, bo nie mam ochoty na darmo 10gb pobierać :)

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Opublikowano

"Współdzielona wartość" to jak sama nazwa wskazuje, ktoś używa twojego CD-Key`a.

"Uaktualnij" czyli kup jeszcze raz.

Możliwe że przez te "kilka miesięcy" ktoś po prostu użył twojego CD-Key`a, może na jana mu się udało, może jakoś schackował, nie wiem.

Wiem tyle że żeby zagrać musisz znowu kupić sobie MW2 lub pobrać pirata.

Opublikowano

Prawy przycisk myszy na MW2 MP > Sprawdź spójność plików gry

lub

Właściwości > Pliki Lokalne > Zweryfikuj spójność plików

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Ukraść to nikt nie ukradł bo konto cały czas mam, żadnego innego konta też nie straciłem.

Dlatego też spróbuj tego co ja napisałem. Ewentualnie włącz automatyczne aktualizacje.

Znalazłem około 6 problemów o tej samej treści, gdzie jeden był dla mw2. Wszędzie chodziło o pliki i ich aktualizacje.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...