Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytañ fifa 13

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam parę pytań.

1. Na jakiej zasadzie budować skład w fut? Wszyscy z jednego zespołu? Ligi? A może kraju?

2. Czy do dobrego grania trzeba robić tricki? I czy grając na klawie podolam radę w fut bez trickow? ja jakoś ich nie stosuje xD

3. Z jakiego kraju /klubu/ligi budować 1 skład w fut?

Opublikowano

Ja mam Pada od Xboxa i jakoś sobie radzę w FUT 13 najlepiej z jednej ligi (klubu) chyba że brazoli z 5 gwiazdkami tricków ^^ i masz funa z gry

Opublikowano

@UP

Umiesz czytać nie robi tricków

@Topic

Najlepiej moim zdaniem robić kraj/liga zwłaszcza z BBVA/Hiszpania ponieważ mają największe zgranie bo większość z BBVA piłkarzy jest z Hiszpani :D i powinneś dać rade mój kolega normalnie daje.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

1.Najlepiej z tej samej ligi i z tego samego kraju,lecz pamiętaj że np.w Angli jest mało dobrych zawodników tego pochodzenia bo 75% to obcokrajowcy.

2.Spokojnie dasz rade,ja gram w 1 lidze na klawie bez tricków i jest git (lecz mam zamiar kupić pada )

3.Najlepiej wlaśnie z Premier League ,lub Seria A .Liga BBVA Jest Bardzo wolna :)

Opublikowano

1. Ta sama liga

2.Ja mam pada Logitech F510 świetnie mi sie na nim gra i tricki robie bo bez nich to ledwo co idzie :PPPP

3.Seria A :) albo Niemiecka liga :D

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...