Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Krępujący kłopot...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie, nie chodzi tu o seks itp. Z tym problemu nie mam, jak większość gimbusów z tego forum

Chodzi mi o wybór telefonu.

a) cena do 2000zł, max 2500, ale to już kompletne maximum

b)procesor: tak aby można było pograć w jakieś gry

c) dodatkowe info:
- fajnie jak byłby elegancki - to jest najważniejsze

-dobra jakość muzyki

-aby minimum było 64gb na bzdety (albo bez karty, albo z kartą)

d) odpadają modele:
-Sony Xperia Z

-SGS 4

-SGS3

-HTC One

e)rozważam:

-Iphone 4s 64gb

-SGS2

-BlackBerry Q10 (oczywiście jeszcze nie wyszedł, ale za tydzień już powinien być)

-IPhone 5 32/64gb

Z góry dzięki all za pomoc. Oczywiście daję lajki

"Jestem, jaki jestem, ale aktualnie mnie nie ma, więc nie ma mnie, ale być - będę, ale nie konkretnie jakiś."

Opublikowano

Cześć.
Nie, nie chodzi tu o seks itp. Z tym problemu nie mam, jak większość gimbusów z tego forum

nie ma co, tylko pozazdrościć...

do gier to sobie tablet kup za takie pieniądze...

jakość elegancka obudowa i dobra jakość muzyki przy telefonie za tyle kasy to raczej normalne.

ja bym wybral BlackBerry ze względu na wygląd. niestety dźwięku ocenic nie moge bo jeszcze nie wyszedl

Opublikowano

Cześć.

nie ma co, tylko pozazdrościć...

do gier to sobie tablet kup za takie pieniądze...

jakość elegancka obudowa i dobra jakość muzyki przy telefonie za tyle kasy to raczej normalne.

ja bym wybral BlackBerry ze względu na wygląd. niestety dźwięku ocenic nie moge bo jeszcze nie wyszedl

Tablet odpada w przedbiegach - za duży.

No jakość, to nie mają wszystkie telefony, np. SGS 3

Mógłbyś coś polecić poza BB? Niewiem jaka będzie cena tego cuda, a będę darł włosy, jeśli będę musiał dopłacić do tych 2000zł.

"Jestem, jaki jestem, ale aktualnie mnie nie ma, więc nie ma mnie, ale być - będę, ale nie konkretnie jakiś."

Opublikowano

Szkoda pieniędzy na iShity...

Bierz szajsunga Note lub Galaxy 2/3

Również nieźle się sprawują najnowsze soniaki, ale nie wskażę konkretnych modeli

No, Soniaki fajne, ale ten co mam na oku - T - ma złe opinie wśród "ludzi z komisu", więc tej firmy nie biorę pod uwagę.

Opublikowano

Xperia T, mój kumpel ma i mi się podoba. On też nie narzeka. Albo S3.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Xperia T, mój kumpel ma i mi się podoba. On też nie narzeka. Albo S3.

Co wy z tymi S3?! Kurde!

Opublikowano

Równiez polecam SG Note 2, a jak nie to SGalaxyS2 :P

Note2 jest dostępny w kolorze czarnym, jak s3? Szybko się nie rozwali?

Opublikowano

@up Rozumiem że posiadasz ten telefon, a nie sorry nie masz go.

To że obudowa jest słaba i tel. rozwala sie po upadku to tylko hejt od dzieciaczków z iShita lub całkowitych dzieci htc.

Niech to do was dotrze że te telefony są lekkie,i "plastyk" się nie łamie lecz jest giętki.

SGS3, SGN2

graphic.png

Opublikowano

@up Rozumiem że posiadasz ten telefon, a nie sorry nie masz go.

To że obudowa jest słaba i tel. rozwala sie po upadku to tylko hejt od dzieciaczków z iShita lub całkowitych dzieci htc.

Niech to do was dotrze że te telefony są lekkie,i "plastyk" się nie łamie lecz jest giętki.

SGS3, SGN2

No nie wiem. Plastik giętki? Ten z butelki, to tak :D iShit to jedne z lżejszych telefonów w swojej kat. i są napewno lżejsze od Note2, czy też SGS3. Jak pisałem - SGS 3 odpada.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...