Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kyuubi w naruto

lokuero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamięacie może w w których odcinkach naruto traci nad sobą kontrole i pojawiaja sie ogony ? Tzn. traci kontrole nad sobą:) ?

Opublikowano

Bardziej to opisz, bo nie wiem czy chodzi Ci o pierwszy raz, w którym miał 4 ogony i walczył z orochimaru, czy może pierwszy raz kiedy nie kontrolował do końca tego co robi, to było bodajże w walce z Zabuzą w 1 sezonie.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Poszukaj coś około 40 i dalej ;-)

Wtedy Lis vs. Orochimaru. 4 ogony.

A kolejny raz to odcinek 166

Lis vs. Pain 9 ogonów.

To oczywiście w Naruto Shippuuden. W pierwszym sezonie to nie wiem :-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Najlepsza akcja jest kiedy traci nad sobą panowanie w walce z painem :D (od 164 odc w shippudenie)

Tylko, że bardziej zbędnie dramowatej walki to nie ma chyba w żadnym innym anime.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Najwcześniej ogony mu się odpaliły w walce z Haku gdy Sasuke osłonił go przed ostrzami własnym ciałem. Potem taką fajną tube zasadził że maska Haku się rozleciała :D

Opublikowano

panie Janie :D ogony a właściwie ogon pojawił mu się podczas walki z sasuke w dolinie jak odchodził z wioski a jak walczył z haku to tylko czakra wyciekła i nie pojawiły się ogony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...