Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Miss Fortune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, grałem dzisiaj 2 rankeda. Czekałem około 10minut na niego, ponieważ miałem kilku ludzi którzy wychodzili. Chciałem ogólnie pokazać, że czasami jest to szczęście.I jeżeli spotkasz jakąś osobę na first picku, i nagle ktoś wyjdzie i spotkasz ją w enemy team. To będzie 100% troll. Może nie gram zbyt pięknie, ale znam się trochę na tym, i staram się coraz lepiej, jak to zawsze. Ale chciałem się też zapytać ogólniem,czy dobrze buduję Miss Fortune. Ogólnie mam dywizję V Srebro, niedługo best of three.

Ogólnie mój build wygląda tak. Buty berserki -> Ostrze króla -> Black Cleaver -> Krwopijec -> GA lub Warmog -> Ostatni Szept.

Czy on ogólnie jest dobry? Tutaj nie złożyłem całego, ponieważ był surr. :D

Beztytuu.png

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

nie jest dobry, po co Ci black cleaver i last whisper w jednym buildzie? brak infinity edge boli

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Bc to nie item na adc

gówno prawda, na mf jest viable.

gdzie masz w tym buildzie phantom dancer'a i infinity edge ? :x

Opublikowano

Co do buildu, to zły nie jest, aczkolwiek, zrobiłbym inny.

Buty bersererki>bloodthrister>black cleaver>infinity edge>phantom dancer>warmog/ga/omen

I jeszcze tylko pasowałoby mieć ok. 20-30 farmy więcej w tej minucie. Bo masz tak mało deadów, a farma tylko 138 ;D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie wiem co w tym buildzie złego, jeśli MF odpali ulti to za pomocą BC obniża każdemu pancerz i tym samym ty i twój team zadajecie więcej obrażeń, Attack Speed jest jej mało potrzebny, ale mógłbyś złożyć Statikka po BotRK.

Opublikowano

gówno prawda, na mf jest viable.

gdzie masz w tym buildzie phantom dancer'a i infinity edge ? :x

gówno prawda, adc ma robic dps a nie armor red.

Od kupowania bc jest jungler / top / ad mid, nauczcie sie tego idioci bo jak widze takie buildy na rankach to mi sie rzygac chce, jakimi jestescie lowami

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Co do buildu, to zły nie jest, aczkolwiek, zrobiłbym inny.

Buty bersererki>bloodthrister>black cleaver>infinity edge>phantom dancer>warmog/ga/omen

I jeszcze tylko pasowałoby mieć ok. 20-30 farmy więcej w tej minucie. Bo masz tak mało deadów, a farma tylko 138 ;D

Leona najlepsza farma :D

Nie źle ci poszło nawet.

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...