Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mam pytanie do Speców.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pliki Schittset są takie same jak na maszynie by Kocioł? Poprostu chce wiedzieć, czy serverfiles schittseta jest na maszynie by kocioł ? Lepjej zrobić server Hard na plikach kocioła czy schittseta? Albo polecacie inne pliki bez zadnych bugów które szkodzą serverowi?

Opublikowano

Bierz Pliki by kociol , to sa pliki shitsetta tylko ze zamontowane , spolszczone , i bez problemow :)

Innych plikow nie polecam ,sa slabe i z bledami ,jeszce alternatywa to pliki by m c n c c.pl

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Pliki terenza mają bugi? Dużo osób mówi, że te pliki mają bugi i ich nie polecają

Polecacie pliki Kocioła czy pliki by m c n c c.pl

Opublikowano

Na 100% sa jakieś bugi ,zreszta do tych plikow podowane sa jakies rzeczy typu system kostiumow , jakos nie mam do tego zaufania lepiej brac by kociol lub m c n cc.pl

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ja teraz robie server na m c n cc.pl ale kociola tez sa niezle , gdybym wiedzial o nich wczesniej to bardzo mozliwe ze bym je wzial

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

m c n c c są dobre , na nich się uczy podstawy , ja osobiście polecam by badar , świetnie się sprawują , 0 bagów itd. 100% dobrej roboty

sygnaturanem3sis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...