Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z obrazem po użyciu BF3 settings editor

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak możecie poznać po nazwie tematu, mam problem.

Zdecydowałem się pobrać BF3 settings editor i w nim pozmieniać ustawienia... Wszystko spoko, nawet FPS miałem z 10 więcej, tylko po tym jak go użyłem mam dosyć uciążliwy problem...

przy maksymalizowaniu, zmienianiu wyglądu mini mapy w grze ekran dosłownie raz mruga na czarno, na około sekundę, tak samo jest przed zgonem, oraz gdy ktoś mnie reanimuje... Jest to trochę uciążliwe jak już pisałem, i tutaj pytanie: Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Wygląda to mniej-więcej tak:

http://www.youtube.com/watch?v=2C4zEH2oWfc

http://www.youtube.com/watch?v=EpEcpDy7eLU (filmiki nie moje)

za udzieloną pomoc poleci lajk i piąteczka na profilu :D

//edit: zapomniałem dodać.

Czytałem już, że była to wina zbyt niskiego odświeżania obrazu... Mój monitor ma max 75Hz(?) i tyle ustawiłem, lecz to nic nie dało.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Rozwiązane...

Problem rozwiązałem sam, wystarczyło zmienić rozdzielczość na inną, i zapisać... Po czym wróciłem do poprzedniej. ;)

Dzięki za chęć do pomocy.

/Close

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...