Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bug z kowadłem ?

damain0904

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że jest działający bug(wiem że działa na multi) polega to na tym że da się łączyć itemki i naprawiać bez oddawania expa, ktoś wie jak to bugować?

mca.png
Opublikowano

A nie możesz się spytać kolegi który ci to pokazywał?????

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jest bug z kowadłem, ale że nie łączy itemów,a o takim nikt nie słyszał, kumpel cię w ciula robi
xD

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Jest bug, który to umożliwia. Nie mówcie że nie, skoro nie znacie.

@top

Zaraz wrzucę spolszczoną wersje instrukcji i źródło, jak to zrobić ;)

@edit

prosz: xxx

svh03y.jpg

Opublikowano

Ogólnie nowa wersja minecrafta jest cała zbugowana. Jak grałem na singlu odkryłem sposób na kopiowanie itemów, ale działa tylko na serwerach bez LWC ;( Co to tego bugu z kowadłem, nie istnieje.

Opublikowano

@warzniak19

no dawaj pokaż im zią xD

@top

ja nie wierzę w to xD jak tak było to dawaj mi tu zaraz SS'y -.-

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jest taki bug, sam go używam. Niewiem czy o to wam właśnie chodzi ale wytłumacz, Więc tak bierzesz 2 przedmioty które chcesz połaczyc, (\lub enchantbook również działa) podchodzisz do kowadla, wkładasz jeden z przedmiotów do pierwszego okienka, a do drugiego drugi, następnie najeżdżasz kursorem myszy na itemy który otrzymamy i naciskamy literke Q, wtedy item wypada na ziemie połączony i bez straty LVL,

Dziękuje za uwage :)

Jak coś to pisac wyjaśnie dokładniej :)

Opublikowano

Jest to bardzo proste mi działa na 2 serwerach minecraft wystarczy miec lvl załóżmy naprawiasz diax zbroje protection 4 i pisze ci że potrzebujesz 33 lvl i chcesz naprawic za 4 diaxy no to bardzo proste teraz klikasz zeby naprawilo robisz reloga i expa nadal masz ale musi to być tak że patrz raz sie rejestrujesz i juz sie potem logować nie musisz bo innaczej nie wyjdzie jak coś nie będzie działało napiszcie mi na PW to zrobie wideo TuT'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...