Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

za duza roznica skakania fps i ping 999

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema podczas gry fps skacze mi od 5 do ok.50 z tym, że gdy jestem gdzies na uboczy mam więcej, a gdy np wyjadę na wroga zza scianki to zacina mi gre na kilka sekund i już praktycznie po mnie.

kupiłem sobie t-50-2 dzisiaj i pierwsze 2 bitwy spierniczyłem bo gdy wyjechałem na arte przeciwnika zacieło mi gre i oczywiscie arta mnie zabiła...

bardzo długo laduje mnie do bitwy zazwyczaj gdy kliknę bitwa i jak już widzę teamy itp i mapke to odliczanie juz trwa i w bitwie jestem okolo 5 sekund po rozpoczęciu co uniemozliwia skuteczną gre lolkiem....

na początku bitwy zawsze mam 1fps i 999 pinga i niestety musze czekać kolejnych kilka sekund aż się wynormuje...

nie wiem jaki mam sprzęt komputer dostałem po wujku. mam windows 7 ultimate.

byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś pomógł mi z tymi problemami :(

Opublikowano

sorki zapomniałem, gram na minimalnych ustawieniach nawet zasieg rysowania minimalny, neta mam 3,5 mega z netii, ruter tp-link nie wiem czy to ma coś do rzeczy, parametrów komputera nie znam :x jak mi powiecie jak sprawdzić to napiszę :)

Opublikowano

karta graficzna: NVIDIA GeForce 8600 GT ( Microsoft Corporation - VDDM v1.1)

procesory: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+

EDIT: do zamknięcia, wyłączenie karty dzwiękowej na czas gry pokazało swój efekt ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...