Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] League of Legends - Problem z ładowaniem

KaczorMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przedstawić mój problem, a więc tak...

Dzisiaj rano sobie wbiłem na LoL'a żeby zagrać sobie rundkę, no to ok, już ładnie wybrałem bohatera i wtedy.... BUM.... Ledwo włączyło się okno ładowania postaci i jakiś Bug/Crash Splat, czy jakoś tak. Próbowałem ponownie się połączyć, ale na marne... 2 godziny potem tak samo i mam 2 leavy pod rząd.

Jedynie co mogę dodać to :

- reinstall przez folder i tą zębatkę w oknie nie pomogła,

- pobrałem jeszcze raz nie pomogło,

Mój sprzęt :

896 Ram, Procek 2.6 GHz Celeron, Karta : ATI Radeon 512 mb, Windows XP Service Pack 3.

Proszę o nie komentowanie mojego sprzętu, bo wiem że słaby ale przed tym błędem grałem na 35-40 fps...

Proszę o pomoc, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Powiem ci kolego że mam ten sam problem wgl nie działa mi mapka 3 vs 3 ... . Od czasu do czasu wyłącza mi sie gra i nie idzie jej uruchomić . Ale resetuje komputer i wszystko wraca do normy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Następny zaliczony do bugu , jeszcze raz napisze , nie ryzykujcie dzisiaj i nie grajcie ponieważ jest pełno bugów , jak narazie Riot nie panuje nad sytuacją i muszą pracować 24/ h .

Opublikowano

Mam pytanie, bez zakładania new tematu, czy ktokolwiek z Was ma tak, że grając na TT ma wszystkie ścieżki czarne a do tego masa lagów, ma się 5 FPS? Czy jak napiszę o tym do supportu, zrobią coś z tym? Pozdro..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...