Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z lolem.

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pyatnie kto ma problem teraz z lolem, taki jak wczoraj okolo godziny 20.00. Blablabla sparwdz czy firewall nie blokuje cos tam. Ja i kumpel mamy.

Opublikowano

Ja mam ten problem nwm co sie mogło stać normalnie odpalam gre juz sie ladnie laduje 65 i gramy myśle . A tu czarny ekran i coś tam o firewallu wywaliło do pulpitu wylączyłem firewalla idalej to samo ... Też tak macie czy coś mi znowu się zepsuło :(

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Błąd wyskakuje związany z firewallem od windowsa czy od antywirusa? Bo jeżeli od antywirusa, może trzeba dodać najzwyczajniej wyjątek w firewallu by załatwić problem ( to samo może pomóc w rdzennym firewallu windowsa, lecz o ile mi wiadomo gdy instaluje się lol automatycznie dodany jest w tym miejscu wyjątek ).

Podaj nazwę antywirusa ( jeżeli błąd jest związany z nim ), jeżeli nie, jakiego systemu operacyjnego używasz

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Używam XP Antywirus Avast za[pore wyłączyłem a w avaście dodałem to wyjątków i dalej wyrzuca ehh .

@Edit Mój błąd moglem dalej w forum poszperać a nie pisać tu . Jak czytałem to wina silnika Rota teraz czekać aż to naprawią , teraz bedzie ban z du** wzięty ...

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...