Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń dla Komandosa

warzniak19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką najlepiej kupić Snajperkę i nóż?

Jako snajperkę aktualnie mam Elektro Procę, jednak jako nóż mam Kradziony super nóż Royal. Jestem w Nationals. Cena obojętna, prosiłbym, żebyście mi polecili snajperki mocne, i z lunetą.

svh03y.jpg

Opublikowano

Panzerhunter 39- mam i wygląda tak:

Strzela wolniutko

Zadaje najwiekszy dmg ze wszystkich snajperek

luneta oczywiscie jest

1 naboj- ale mozna ulepszyc.

Polecam :)

Opublikowano

Panzerniszczyciel bez dwóch zdań. Luneta jest, dmg jest, 1 pocisk, ale można ulepszyć - jeśli chcesz, ja gram bez warsztatu.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@up'y

Dzięki, na samym początku myślałem że to szajs.. lecz każdy człowiek się kiedyś myli ;) Like lecą

@top

Poradzicie, jaki nóż warto kupić? A jeżeli ten jest najlepszy, to jaki można 'Dokupić' ?

svh03y.jpg

Opublikowano

Wersję Uber noża podstawowego. Ma duże dmg, daleki zasięg, dużo zadaje obrażeń z krytykiem. Jest bardzo dobry :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nóż masz bardzo dobry, nie zmieniaj go!

Do panzerhuntera polecam Ci uber faworyt geharta - baaaardzo przyjemnie się gra...:)

tak BTW to wczoraj(?) w Deal of the day był ładny zestaw - panzerhunter+uber nóż+uber faworyt, całość za 3.5k Funds.

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

Na komandosie gram z zestawem pukawka pipsqueka + lód (Miecz). Z takim zestawem jaki masz teraz mozesz spokojnie zabijac 10-15 na rundke.

Opublikowano

Ja pitole. Nie kupuj tych gowien typu panzerhunter, bron dla retardow. Kup uber stefana oraz uber faworyt gerharta ew.super/uber noz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...