Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nunu w jungli?

Settori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż przed chwilą zagrałem Nunu w jungli, spisywał się w niej b. dobrze. Co wy myślicie o nim tej roli?

Opublikowano

Jak najbardziej, jak masz już build prawie gotowy to śmiało możesz lecieć na solo barona nawet. ^^

149208901.png

Opublikowano

Nunu , jest bardziej postacią spisującą się w roli supporta , ponieważ jeżeli gra na jungli nie ma żadnego stuna , ma tylko slowa i przyśpieszenia . Jednakże nie mówię że on jest słaby w tej roli ale nie za bardzo przydatny ...

Opublikowano

jego skill to jak podwójny smite :D czyści jak szalony , slow i buff przy ganku i mega ult :D polecam i passyw rozwala mu na jungle bez blue :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nunu jest spoko, mało spotykany ale dobry.

Dosyć szybka jungla przy pomocy Q, dobre ganki, z butami (5) i slowem spokojnie z linerem mogą zabić przeciwnika.

Dzięki jego ulti, które może spokojnie naładować w "krzaczkach" i przy pomocy "przynęty" przez kolege na linii może zadać dobry dmg.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

w jungli rozpierdala, grałem rankeda na goldzie ziomek nim grał 30 ganków na topie kurwicy już dostałem, ale trzeba też potrafić dobrze tego ulta użyć to takie proste nie jest :D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest za dobry w jungli.

Pomimo tego że świetnie sobie radzi łatwo jest go zabić i nie ma najlepszych ganków, tylko slow.

Lepszy jest na supporta :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Grywałem nim kiedyś w jungli (przed 30 lvlem to dawno ;D) i powiem Ci, że jest świetny.

Pamiętam robiłem solo wolfy i blue z pomocą Q, ganki dzięki przyśpieszeniu i slowowi szły jak powalone :)

Jak najbardziej polecam go do jungli.

rihv60.png

Opublikowano

Nunu , jest bardziej postacią spisującą się w roli supporta , ponieważ jeżeli gra na jungli nie ma żadnego stuna , ma tylko slowa i przyśpieszenia . Jednakże nie mówię że on jest słaby w tej roli ale nie za bardzo przydatny ...

To samo co niżej, a co do drugiej części jest przydatny... wbudowany smite tak jak cho gath... jak masz smite na cd to spokojnie możesz próbować stealować barona/dragona z Q...

Pomimo tego że świetnie sobie radzi łatwo jest go zabić i nie ma najlepszych ganków, tylko slow.

Tylko slow ale ten slow jest chyba jak dobrze pamiętam co 4 sek i to op slow... Plus dajesz W sojusznikowi i nie ma szans żeby enemy uciekł ( No chyba, że GP ) a jak jakoś uda się to jeszcze ult dla slowa ;]

@Top Pewnie, że się sprawdza w jungli, wbudowany smite, ms, as, heal, pasyw. Wszystko czego potrzeba do jungli ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Spróbuj nim zagrać w jungli i budować go pod las, a nie na supportcie pod supporta.

To prawda jest on znakomitym supportem, ale wydaje mi się, że junglerem jest lepszym.

p.s

Przypomniala mi się akcja dawno temu z rankeda, gdzie nie wiedziałem co picknąć i wziąłem Nunu, na początku zostałem zbluzgany przez team, ale kiedy wygraliśmy dostałem 3 teamworki. =D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja uważam że nunu to świetny jungler. Supp też dobry ale w jungli lepiej sobie radzi. Tak jak powyżej mówili można robić solo barona spokojnie nim

League of Legends

Opublikowano

Nie grałem, ale uważam że może być bardzo dobry.

Leczenie i free smite z Q, co za tym idzie może tą junglę robić bez smita.

Ganki może i też by nie były tragiczne, przyśpieszenie + spowolnienie i może coś by z tego wyszło.

Wymiatający ult w TF'ach.

A tak skoro o Nunu gadamy - wiecie może jak samemu grając Nunu przerwać ulta? Próbowałem drugi raz wciskać R, iść gdzieś i nic, ult ładował się do końca i dopiero wybuchał.

Game Over

Opublikowano

A tak skoro o Nunu gadamy - wiecie może jak samemu grając Nunu przerwać ulta? Próbowałem drugi raz wciskać R, iść gdzieś i nic, ult ładował się do końca i dopiero wybuchał.

Jeśli się ruszysz, to channelowanie ulta się przerywa.

Nunu w jungli jest ok. Ale po wyjściu z niej ma problemy. Obozy robi szybko, ogromny sustain, ganki dają radę. Tyle, że w późniejszej grze robi tyle, co support.

Teraz do lasu trzeba postaci z cc/mobilnością/dmg.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nunu jest imba na topie, w junngle też daje rade. Jedna z najbardziej niedocenianych postaci atm.

W sumie junngler to taki 2 support, tez kupuje wardy i tylko pomaga ;p

Opublikowano

Nunu jako jungler już dawno wyszedł z mody, chociażby z tego faktu że gdy gankuje to wbije dosyć szybko na flashu lub biegnąc z buffem w, walnie jedną śnieżkę z e i potem już nie ma co robić bo z łapy nic nie weźmie. Fakt jungle ma dosyć szybką i można smiteless ale co to za jungler z takimi gankami?

Opublikowano

jesli jestes yolo player i wiesz jak dobrze counterjunglowac, nunu jest lepszym stomperem niz shaco, jesli maja owardowana jungle bedzie ci ciezko cos skombinowac, bez przewagi nunu staje sie supportem(ktorym nota bene i tak bedzie w late game). Jest w stanie zaoferowac ci 15 minutowego wina, ale takze moze definitywnie popsuc ci gre

Opublikowano

Nunu jest bardzo dobrym pickiem ale zawsze sa lepsze , swietna jungla jak i counterjungla , heal z Q OP .

Opublikowano

Nunu na jungli jest spoko, śnieżki bardzo wnerwiają, ma przyspieśzenie i oczywiście to OP ULTI :D

Opublikowano

Co wy pjerdolicie, jakie dobre ganki? Brak dasha, brak stuna tylko kretyn da sie skutecznie zgankować. Podsumowując, low dmg, low cc, sytuacyjne ulti. IMO jest mnóstwo dużo lepszych picków niż on.

Opublikowano

Dobry jest, double smite, do tego uber slow. Zrobisz się pod roa/abyssal i castujesz na maxa ulta. :3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Fajny Jungler , a to jego ulti raz sobie myśle ubije go jak walną z śnieżki slow i ulti dość obszerne , połowy hp nie mam :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...