Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż postaci czy yang

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie: Chcę zakończyć grę na PL'u i sprzedać wszystko na allegro. Mam postać 62lvl dagger bez eq, Dość trochę kasy i jakieś eq na woja. I tu moje pytanie: Lepiej sprzedać wszystko za yangi a później yangi wystawić na allegro czy może wbij na ninjy 65/70 kupić smocze+9, stalke+9 i sprzedać to na allegro? Za co dostane więcej kasy? Dodam, że ninja posiada skile na poziomie G.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt. :))

Opublikowano

Hmm, są 2 opcje .

1 To ta jaką podałeś czyli wystawić kazdy item oddzielnie

2 Opcja to sprzedanie eq na kamyki duchowe w grze, nastepnie wystawienie kamyków na allegro.

Lecz mysle ze sprzedanie eq oddzielnie bd lepsze.

Nazwajem (;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Hmm, są 2 opcje .

1 To ta jaką podałeś czyli wystawić kazdy item oddzielnie

2 Opcja to sprzedanie eq na kamyki duchowe w grze, nastepnie wystawienie kamyków na allegro.

Lecz mysle ze sprzedanie eq oddzielnie bd lepsze.

Nazwajem (;

Sprzedania na kamole odpada :P Bo jak to liczyłem dostane za kamole mniej kasy na allegro niż za yangi :)

Opublikowano

Hmm, to zrób tak jak mówisz ;P. Wystawienie oddzielnego eq bd najlepszym wyjściem (: .

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Czyli wgl nie opłaca się wbijać lvl'u ninjy do 65? Lepiej sprzedać całe eq za yangi i wystawić tylko yangi na allegro?

Opublikowano

eq nie mam aż tak pro ;x Z 2kkk bym za niego dostał czyli jakies 180/200zł. a za taką ninje to nwm ile bym dostał ;x

Opublikowano

na jakim świecie masz ten eq ? wymien eq postac może coś bym kupił :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ze sprzedażą yangów nie bd miał żadnego problemu a na ninje możesz nie znaleźć tak szybko kupca

Sprzedaj ninje za yangi i yangi na allegro

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

na jakim świecie masz ten eq ? wymien eq postac może coś bym kupił :)

Gram na S1 (Monek) :) Ja chce nawet to za ravie.eu wymienić :P

Czyli daggera nie opłaca się expić? Lepiej jest sprzedać wszystko i za yangi sprzedac?

Opublikowano

Jak UP sprzedaj całe EQ i konto tak samo za yangi tzn załóż jakieś nowe konto 1lv i sprzedaj tego dagera np za 10kk no i allegro.

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie: Chcę zakończyć grę na PL'u i sprzedać wszystko na allegro. Mam postać 62lvl dagger bez eq, Dość trochę kasy i jakieś eq na woja. I tu moje pytanie: Lepiej sprzedać wszystko za yangi a później yangi wystawić na allegro czy może wbij na ninjy 65/70 kupić smocze+9, stalke+9 i sprzedać to na allegro? Za co dostane więcej kasy? Dodam, że ninja posiada skile na poziomie G.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt. :))

Tak lepiej sprzedać itemy na yangi gdyż na pl'u yangi mają większą wartość niż item.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Według mnie to sprzedaj wszystko, potem będziesz mieć yangi i je wystawisz na allegro, a postać osobno bez eq.

Dokładnie jestem zdania kolegi.

Puste konto + itemy za yangi.

Dobre skille więc konto jest coś warte.

Opublikowano

Najlepsza opcja będzie sprzedać all za yangi i yangi na allegro.

Ale ja swoje konto z eq sellnąłem i nie zauważyłem dużej różnicy.

Par7494047.512.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...