Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Abilitka

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weszłą nowa abilitki zwana PORTAL wytłumaczy mi ktoś jak to działa i jak to uruchomić ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ustawiasz sobie abilitke w danym miejscu. Potem jak np giniesz lub się cofniesz na respie masz taki niebieski teleport. Wchodzisz w niego czekasz 3-4 sekundy i przenosi Cie w to miejsce gdzie dałeś sobie teleport. Jakbyś miał jakieś pytania, pisz. Tak jest na Arenie jbc. Na Conqestcie nie sprawdzałem.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

na conquescie jest tak samo, aczkolwiek zastanawia mnie dlaczego dali to że każdy z teamu może w to wejść. Trochę głupie wystawiasz sobie a tu ktos inny wejdzie :3

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

na conquescie jest tak samo, aczkolwiek zastanawia mnie dlaczego dali to że każdy z teamu może w to wejść. Trochę głupie wystawiasz sobie a tu ktos inny wejdzie :3

Czy ja wiem? Jeżeli jest teamfight to lepiej, żeby przyszedł AD, AP niż ty jak jesteś np tankiem.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Nic trudnego... Masz ten portal. Stawiasz sobie go np. przy fire giant'cie i cofasz do bazy. Przypuśćmy że twój team idzie na fg ale bije go bardzo wolno i przeciwny team się już zrespił i idzie na fg. Ty jesteś tam pilnie potrzebny bo walisz z hitów po 1k ale jesteś dopiero w bazie. Więc wchodzi w portal który masz w bazie i teleportuje cię tam gdzie go postawiłeś czyli koło fg. To tyle.

Czyli gdy stawiasz tp masz jeden w bazie, drugi na tym miejscu gdzie postawiłeś. Wchodzi w ten który jest w bazie i teleportuje cię do tego gdzie postawiłeś. Oba zostają zniszczone w czasie tp.

l9WHU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...