Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Ban.

gregori1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka, dzisiaj grałem rankeda. Przez 5-10min. byłem afk, wróciłem to był komunikat, że byłem nieobecny.

Wygraliśmy runde, a po grze wyskoczyło mi coś, że klient zostanie zamknięty.

Wchodze do gry i mam bana na dzień. Co jak co, ale ban za afk 10 minutowy? No proszę .. -.-

Opublikowano

A może jak grałeś inne gry, obrażałeś / afkowałeś / wychodziłeś z gry? I raporty się zbierały i riot je rozpaczał i postanowił dać Ci bana? A po za tym. Oni nie wiedzieli z jakiej przyczyny byłeś "AFK" Więc się zdenerwowali troszkę na Ciebie choć że wygrali, i postanowili dać Ci raporta.

That's life.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

SIemka, dzisiaj grałem rankeda. Przez 5-10min. byłem afk, wróciłem to był komunikat, że byłem nieobecny.

Wygraliśmy runde, a po grze wyskoczyło mi coś, że klient zostanie zamknięty.

Wchodze do gry i mam bana na dzień. Co jak co, ale ban za afk 10 minutowy? No proszę .. -.-

Riotu nie obchodzi czy byłeś 10 min afk czy cały mecz tak już jest tego nie zmienisz.

Opublikowano

To jest na takiej zasadzie , jeżeli byłeś wcześniej reportowany lub afkowałeś , to automatycznie Riot daje ci bana ... Nawet afk (pojawiający się co 5 min) może ci zagrozić banem.

Opublikowano

Jeżeli pojawił Ci się komunikat w grze, że "Gra zostanie wyłączona z powodu AFK" i po kliknięciu "OK" wyłącza Ci się, tzn. że z pewnością dostaniesz bana, tzw. LeaveBuster, czy jakoś tak. =)

Po 5-6 minutach pojawia się taki komunikat.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...