Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pisanie] Quest na ban za zrobienie postaci w chunjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie lepiej dać że postać stworzona w Chunjo automatycznie jest poprzenoszona do innego królestwa ?

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

A nie lepiej dać że postać stworzona w Chunjo automatycznie jest poprzenoszona do innego królestwa ?

Też tak myślę. W ogóle to po co robić taki quest, skoro możesz napisać w prezentacji, że gramy w królestwie xxx. Większość osób się zastosuje, a ci co nie to prędzej czy później i tak opuszczą to niedozwolone krl... :dd

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Też tak myślę. W ogóle to po co robić taki quest, skoro możesz napisać w prezentacji, że gramy w królestwie xxx. Większość osób się zastosuje, a ci co nie to prędzej czy później i tak opuszczą to niedozwolone krl... :dd

Jemu chodzi o sama zasade zeby gracze.nie przestrzegajacy wpisu ze nie mozna grac w chunjo dostana bana.

@top wg mnie to nie jest sprawa questa tylko czegos innego(z tego co mi wiadomo to questem nie da sie banowac(?) Ale moge sie mylic :) )Jezeli nie mam racji przylaczam sie do prosby autora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...