Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Locket of the Iron Solari- Xin Zhao

WTFSzymon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No powiedzcie mi dlaczego 99% buduje tego Locketa. Okej daje CD/r, Hp i chyba Hp regen i armor, ale można zrobić przecież Wriggle + Zefir i na to samo wyjdzie a ten pasyw nie jest przecież jakiś specjalnie dobry. Wypowiadać się plz bo w sumie ostatnio na Soloq zrobiłem tego locketa i osobiście uważam że jest to marnowanie early game'u Xina. Bo jego zadaniem jest doskoczyć, dać slowa i za pomocą Q +W zbić przeciwnikowi 1/2 hp lub zapewnić sojusznikowi bardzo efektywny gank z reguły kończący się killem. Co myślicie?

lolzed.jpg

Opublikowano

No, ale daje też to tarcze, która jest barzo przydatna. Daje również trochę armoru.

Jak gram Xinem na jungli to zawszę to kupuje bo nie raz pomoże mojemu sojusznikowi przeżyć.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wiesz lepiej kupić tego itema niż 2 inne (zefir i wirggle)

A po za tym daje tarczę co przydaje się w wbijaniu pod turreta lub w tf'ach.

Opublikowano

noo absorbuje niby tylko ? 180 hp, a kwestie z - Omg noob, 50 hp lucker, to tutaj zapomniane?

@top

przydatny item, daje wszystko co potrzebne zawsze go na xinie buduje jest świetny :)

Opublikowano

No powiedzcie mi dlaczego 99% buduje tego Locketa. Okej daje CD/r, Hp i chyba Hp regen i armor, ale można zrobić przecież Wriggle + Zefir i na to samo wyjdzie a ten pasyw nie jest przecież jakiś specjalnie dobry. Wypowiadać się plz bo w sumie ostatnio na Soloq zrobiłem tego locketa i osobiście uważam że jest to marnowanie early game'u Xina. Bo jego zadaniem jest doskoczyć, dać slowa i za pomocą Q +W zbić przeciwnikowi 1/2 hp lub zapewnić sojusznikowi bardzo efektywny gank z reguły kończący się killem. Co myślicie?

cdr= slow forever

ten item ma wszystko co potrzebne dla junglera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...