Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kv1 s jakie działo

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podstawowe , czy tzw "troll" co się wolno ładuje a mocno wali .

Bo z tego podstawowego w ogóle nie mogę trafić , pociski się odbijają a z trolla biorę ponad połowe hp.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

jak @up tez mam to dzialo i nie narzekam + modol na szybsze ladowanie i spokojnie da sie grac :) amunicja co prawda nie tania bo 1k za pocisk ale rekompensuje hitami ;)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Tak 1k jak będziesz celnie trafiał to nie wyjdziesz na minus tylko na +. Działo jest naprawdę potężne jak na ten tier więc nie ma co narzekać ^^.

Opublikowano

Tak 1k jak będziesz celnie trafiał to nie wyjdziesz na minus tylko na +. Działo jest naprawdę potężne jak na ten tier więc nie ma co narzekać ^^.

wystrzelałem 2 pociski i zapłaciłem 0,5k

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Tak, poprzez wyszkolenie załogi na 100% oraz perk BiA (nie pamiętam jak to się nazywa po polskiemu :) Chyba towarzysze broni) Możesz też zainwestować w dosyłacz dla działa który skróci czas przeładowania o 10%, mając to wszystko, możesz z każdego guna zrobić niemal karabin maszynowy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...