Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie co do płynności gry

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kilka pytań odnośnie poprawienia płynności gry otóż gra chodzi mi płynnie na high bez problemu tzn czasami jak wejdę to zetnie się ale to od wczytywania może otóż ja nie widzę różnicy pomiędzy np high a low nawet w grafice daje low daje high mam tak samo jedynie gdzie widzę różnicę to jak zmienie rozdzielczość.Czy taka różnica w strzelaniu pomiędzy grafiką high a low nie jest zauważalna przy strzelaniu i wgl tzn chodzi mi o płynność

Opublikowano

Gra sama w sobie może się zacinać. Na to nie ma rady. Też mam na high i antyanalisng 8x. Ale co jakiś czas lag się zdarza.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie chodzi mi o lagi czy jak gra chodzi płynnie i kule wylatują dobrze ale czy jak bym dał np na low wylatywały by jeszcze szybciej bez jakiego kolwiek oporu?

Opublikowano

Nie chodzi mi o lagi czy jak gra chodzi płynnie i kule wylatują dobrze ale czy jak bym dał np na low wylatywały by jeszcze szybciej bez jakiego kolwiek oporu?

Między low a high nie ma zbyt różnicy. Zmień na low i porównaj sobie. Skoro Ci chodzi na high płynnie to nic to nie zmieni w szybkości.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...