Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak ogarnąć poszczególnych bogów ?!

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo tak kolega kupił wszystkich bogów i dał mi hasło i mogę grać kiedy chce i mam do was pytanie bo ja nie mam wszystkich bogów i gram najczęściej Anubisem , Poseidonem troszkę thorem neith i lokim ale chciałbym grać każdym o wiele lepiej żeby ogarniać.więc jak grać:Guan Yu , Vamana , Arachne , He bo , Kali ( nigdy nie umiałem ) , afrodyta więcej bogów sb nie mogę przypomnieć :P Jak coś dam edita

PS : byłbym wdzięczny również jak by zostały podane rózne buildy

BD like

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Żeby ogarnąć postać (czyli mieć dobre staty),trzeba nauczyć się robić combo. Większość postaci ma tylko trzeba wiedzieć jakie xD

Na początku wystarczy zawsze stosować combo: ładujesz 10 staków do passywa --> używasz skilla nr3 (przyspieszenie) --> ładujesz w kolesia skillem nr 1 --> on ucieka ty go gonisz --> kiedy już mniej więcej wiesz że serce nad przeciwnikiem "wybuchnie" używasz ulti tak by na oko znalazł się na środku --> wtedy czekasz na stun, bijesz go, następnie ulti, jeżeli przeżyje kolejny stun i bijesz go z hitami ok. 250 (na początku). A na wysokich lvl to bijesz z hita po 600-1000, więc to już jest banał :D Moim zdaniem postać super

Tutaj np. combo do cupida :D

Za dużo tego jest żeby pisać xD

l9WHU.png

Opublikowano

Magicale , phycicale i tanki są okej więc mi to obojętnie Tam anubis tu np : loki a w tankach Ymir lub Ares :P.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ten link co mi dałeś ten 1 do stary i nie ważny :P

Czekam dalej

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Trudno opisać każdego boga. Postaraj się wybrać chociaż trójkę z nich, to każdy napisze coś o nich. Od razu wszystkich nie ogarniesz, lepiej każdego po kolei.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Agni:

W agnim wiele osób stosuje combo: 1 --> 3 --> 2 --> 4 (napieprzanie w jedno miejsce). Dla mnie jest to głupie. Dlaczego? Ponieważ większość ludzi nie patrzy czy ktoś uciekł, czy cię nawala po 700 z hita. Lepiej na początku trochę osłabić przeciwnika zadając mu obrażenia ulti. Walniesz 2 razy po ok. 400, poczekasz aż Ci się zregeneruje ulti do 3 meteorytów i wtedy robisz właśnie skill nr 1 --> 3 --> 4. Wtedy jeżeli nie przeżyje masz spokój, jeżeli przeżyje szybko gonisz go i używasz skilla nr 2.

Nie wiem czy zrozumiałeś, ale jak tak to fajnie :P

l9WHU.png

Opublikowano

No bo tak kolega kupił wszystkich bogów i dał mi hasło i mogę grać kiedy chce i mam do was pytanie bo ja nie mam wszystkich bogów i gram najczęściej Anubisem , Poseidonem troszkę thorem neith i lokim ale chciałbym grać każdym o wiele lepiej żeby ogarniać.więc jak grać:Guan Yu , Vamana , Arachne , He bo , Kali ( nigdy nie umiałem ) , afrodyta więcej bogów sb nie mogę przypomnieć :P Jak coś dam edita

PS : byłbym wdzięczny również jak by zostały podane rózne buildy

BD like

\

Jutro postaram się napisać TuT'a bardzo rozbudowanego, gdyż jestem dumną posiadaczką Aphrodite....

Lecz ogólnie mówiąc jest to bogini, która zadaje baaaardzo mały dmg, leczy dużo pojedńczy cel i łatwo pada (na początku) <3

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CiachQ mam już oganiętych kilku bogów takich jak Anubis i poseidon

Lecz lepiej doprowadzic do master'a jednego boga.... :D wtedy ubijesz każdego ;D Np Aphrodite ubije Ares'a, Ymir każdego :D

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...