Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wejść do "przywoływania".

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mój problem polega na tym, że elegancko sobie włączam LOL'a , wybieram typ gry, następnie wybieram postać i gdy ma mnie już przenieść do tego ładowania, gdzie się przywołuje championów i gdzie widać skórki itp. To mam czarny obraz , kursor myszki się kręci natomiast nie ma reakcji... Zaporę mam wyłączoną ,antyvirusa nawet nie mam, naprawiłem pliki instalacyjne i wyłączyłem transfer Peer to Peer. Nic to nie pomogło. Dodam, że już to wcześniej kiedyś miałem, ale najbardziej wkurza to, że takie coś dzieje się o tak nagle za przeproszeniem z dupy i nie wiadomo skąd, co i jak ... Z góry dziękuję dobrym ludziom za pomoc.

91.jpg

Opublikowano

No niestety kurwa mać mam to samo wczoraj tak było naprawiłem pliki było okej, wszedłem do gry zaczynam wybieranie drużyny dołączyłem do drużyny i podczas logowania czarny ekran;/ wywaliło mnie z gry, potem 2 razy nie mogłem wbić... pewnie dziś będzie ban ... pierdolić tego lola bany za nic.;/

Opublikowano

ja miałem wczoraj to samo (włączyłem rankeda jeb wywaliło ale naszczęscie nie rozpoczął się >_>) wyłączyłem kompa poczekałem 10min włączyłem spowrotem i działało także... :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Spokojnie. Czyli wychodzi na to, że nie tylko mnie dotknął ten problem. A więc konkluzja - jest to problem o charakterze globalnym, myślałem , że to z moim klientem jest coś nie tak. Właśnie zrobiłem reinstalla i o dziwo pomogło. Powodzenia drodzy Przywoływacze. Do zobaczenia na POLACH SPRAWIEDLIWOŚCI !!!!!

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...