Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak rozzsławić serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam pytanie, gdzie najlepiej zareklamować swój serwer? Piszę na MPC, lecz temat idzie od razu na 5 stronę, bo tak szybko wychodzą nowe, na crafsite nie mam postów, na YouTube reklama nic nie daje. Serwer wymaxowany, 0 lagów, pro mapa, a graczy nie tak dużo ;/ Jak go rozreklamować? Piszcie.

Opublikowano

ehehehe też mam taki problem tylko, że u mnie już z VIP'ów mam dochód na 2 miechy xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Reklama , reklama i jeszcze raz reklama :) Np. Rób eventy , do wygrania premki , vipy itd.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Zrób pro serwer. Wejdzie gracz, przekaże drugiemu, drugi trzeciemu, trzeci czwartemu, czwarty piątemu a piąty.. chyba już wiesz komu.

Ja tak mam, każda osoba może dostać np nagrodę za reklamowanie serwera, oczywiście na forach, nie na innych serwerach, bo to jest chamskie.

Jak będzie dobry serwer to u Ciebie będzie jak u mnie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

1.Konkurs na reklame nagroda vip

2.Reklama pod filmem sławnego Youtubera

3.srona www

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Kolega Wyżej ma racje z Konkursami itp. Aby ich zachęcić zrób nawet takie coś jak [Twoja nazwa ] [ VIP+FREE ]

I np. jak gracz ma 20 h to mu dajesz nawet na ten 1 dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...